Ha chippelve van a kutya, nincs kutyaadó?
Figyelt kérdés
Ez tényleg igaz?2011. nov. 15. 19:48
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! én is úgy hallottam hogy ha ivartalanítva van akkor nincs. de most kaptam egy fülest, hogy ha chippelve van akkor sem kell fizetni. nem tudom eldönteni... :)
2011. nov. 15. 20:14
12/15 anonim válasza:
Igazad van lehet hallani ezt is azt is!
13/15 anonim válasza:
Ja meg én azt sem tudom mi alapján minősíthetnek egy kutyát veszélyesnek?
14/15 anonim válasza:
[link] ez a TÖRVÉNY SZÖVEGE!!!!!!! olvassátok már el... KELLL fizetni.
"Az állatorvos szerint olyan jelekből lehet észrevenni az agressziót, mint például, hogy a kutya rendszeresen az emberek előtt megy be az ajtón, és nem ad utat másnak, vagy rendszeresen az egyik családtag ágyában akar aludni, és csak morogva hajlandó elmenni."
15/15 anonim válasza:
ma 21:11
Az Origós az komoly?
Tisztára a falkavezér tízparancsolatát olvasom .....
Miért van olyan érzésem, haladunk az EU kompatibilis kutyák felé? Nem harap-nem ugat-nem morog-bárkivel, bármikor elmegy egy kis vidám hancúrra,persze, szigorúan pórázon.
Ágyban alvós kutyáknak ezek szerint kijár az évi 20 ezres adó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!