Az új kiskutyám körme közlekedés közben folyamatosan beakad a szőnyegbe. Meg tud tanulni rendesen járni rajta?
Figyelt kérdés
Az, hogy éjszaka hangos, még oké, de szegény nem is nagyon szeret bejönni emiatt a szobába. Általában kijön ahogy megy, de van mikor elesik. Ez már mindig így lesz? Vagy mit tehetnénk ellene?
Arra, hogy ráteszek a szőnyegre egy másik anyagot, én is gondoltam, de egyéb más lehetőség nincs?
2009. máj. 10. 06:59
2/16 A kérdező kommentje:
Hát úgy az összes, járás közben.
2009. máj. 10. 07:07
3/16 anonim válasza:
Az én kutyámnak pedig ezzel nincs próblémája. Szerintem egy idő után megszokja és ahogy nő szerintem kifogja nöni ezt.De ha nem akkor rakhatsz oda valami olyat amibe nem akad bele.
4/16 A kérdező kommentje:
Gondolom nálam azért van, mert hosszabbak a szálai. Mármint a szőnyegnek. De akkor egyenlőre várjak, hátha megszokja, vagy amíg meg nem nő egy kicsit a kutyus terítsek le valamit?
2009. máj. 10. 07:16
5/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy addig terítsek le valamit amíg meg nem nő egy kicsit a kutya?
2009. máj. 10. 07:17
6/16 anonim válasza:
Szerintem teríts le valamit. De máshol teljesen jól jár?
7/16 A kérdező kommentje:
Hát a kövön, meg egy másik szőnyegen igen. Csak az én szőnyegem ilyen vastagszálú, bolyhos. Ez az egyetlen megoldás? Leteríteni valamit?
2009. máj. 10. 07:29
8/16 anonim válasza:
Szerintem a leteritésa megoldás. De ha mág olyan 7 hetes vagy egy kicsit nagyobb akkor amiatt is lehet hogy most még "totyog":D De ha nagyobb már és normálisan jár akkor viszont a szönyeg túl nagyszálú neki.
9/16 A kérdező kommentje:
Most nyolc hetes, vagyis ma:) És az nem lehet a gond, hogy túl nagyok a körmei? Vagy ilyen kicsin még nem lehet túl nagy?
2009. máj. 10. 08:01
10/16 anonim válasza:
Szerintem ilyen kicsin még nem lehet nagy a körme de nem vagyok valami nagy szakértő. Szerintem teríts le valamit. De kipróbálhatod azt is hogy miközben játszotok szed fel amit leterítettél és így játszatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!