Akkor a postások feljelentgetik a minimálnyugdíjas nénik harapós tacskóit, és azok így veszélyes ebek lesznek?
Nekem ez tetszik a legkevésbé....
"Veszélyesnek azon kutyák minősülnek, amelyek fizikai sérülést okoztak, vagy "fizikai, vagy pszichikai állapotuk alapján feltételezhető, hogy fizikai sérülést okozhatnak".
Mi az, hogy FELTÉTELEZHETŐ ?
Ránéznek és azt mondják, ez a kutya
képes sérülést okozni, holnaptól "veszélyes"? Akkor mehet az évi 20 000 bevétel az önkormányzatnak ?
Pontosan!
Baromság így ebben a formában.
:O:O:O
Szerintem egy van chihuahua ugyanúgy meg tud sebesíteni, mint egy spániel vagy egy német juhász...:D
Nekem van egy közép-ázsiaim, most akkor ő veszélyes kutya, mert nagy és pásztorkutya???:O
És akkor többet kell fizetnem? vagy mi??
Feltételezhetően? Na ez tök jó!
Van a rokonságban egy elfuserált skótjuhász, ami feltételezhetően még a légynek sem tudna ártani, viszont bizonyítottan többször harapta meg a postást, mint az előtte tartott németjuhász-keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!