Dobermann, Briard, Bouvier (Flandriai pásztorkutya) vagy boxer?
14 éves vagyok éven leszek 15.
Melyik kutyával bírnák?,eddig kistestű kutyáim voltak.
melyikkel a legnehezebb bánni?
melyik a legnagyobb?
melyik való vagy nem való nekem?
hétköznap 1 órám lenne rá meg 4-5km séta.
hétvégén szőr gondozás,2óra játék és foglalkozás,7-10 km séta, és egy héten 1x kutyasuli.
6 hónapos koráig estére be lenne zárva,nappal egész nap szabadon lehetne utánna.
Dobermann is nagyon tetszik,esetleg valahol nem tudok venni fűtött kutyaházat?mert be biztos,hogy nem vihetem a kutyát.
viszont, ha te is értelmes lennél, akkor talán rákérdeztél volna, hogy vajon kinek szól az amit írtam nem? Mert az előttem szóló, ahhoz képest, hogy leírta, hogy tanulj meg helyesen írni, utána szavakat rontott el a mondatában, mást nem írt a témáról így hát viccként odaírtam, erre te engem cseszegetsz, hát mindegy, ez tök normális!!
2.:
Eléggé szánalmas, hogy más emberektől kérsz segítséget, hogy milyen kutyád legyen. Amilyen neked tetszik, és tudsz vele bánni.
Honnan tudja akárki is, hogy ha pl. elviszed a dobermannodat sétálni, amit még nem is neveltél, aztán a kutya neki megy az egyik járókelőnek vagy egy másik kutyának, akkor te hogy tudod megállni a helyed? Egy kistestű kutyát nem ugyan az nevelni, szoktatni, mint egy Dobermann-t.
pulijaim voltak és vannak is.
csak melléjük szeretnék egy másik kutyát,velük is foglalkoznék mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!