Berni pásztorkutya. Általános kérdések, árak. Tudnátok segíteni?
Szia! Köszönöm a választ!:) Aw, de mázlista, én szerintem meg tudnám számolni egy kezemen hányszor láttam élőben ilyen kutyust. Nagyon kevésszer és mindig pozitív benyomást hagytak:) Sajnos a csípőbetegségükről hallottam. Ez a diszplázia, ugye? :(
Én vennék tenyésztőtől, minden további nélkül, csak tényleg az árakkal van a baj:(
Szia!
Nekem most 2 Bernim van.
Nyáron sajnos vigyázni kell a velük,mert hajlamosak a hőgutára.De ezt egy jó tenyésztő úgyis elmondja neked.
Nekem sajnos most ment el a kanom,augusztusba.A másik lányka aki itt maradt( Ninácska) nagyon szomorú volt egyedül,úgyhogy kapott egy kis barátnőt.És most biztos ezzel nagy cirkuszt fogok kiváltani,de próbálkozhatsz úgy hogy hobby kutyának veszed,és nem kérsz hozzá tk-t.Ami persze nem azzal egyenértékű,hogy szaporítottat veszel.
Szia!
Köszönöm a választ!:) Sajnálom a kutyust, aki elment:( De biztosan sokáig boldoggá tett:) Amit eddig tapasztaltam velük kapcsolatban tényleg egy tündérek.
Szerencsére a kertünk egész árnyékos, így a nagy nyári melegeket orvosolni tudnánk, és medencénk is van, ha esetleg fürödni támadna kedve:)
A tk. nekem nem lenne annyira létfontosságú, feltételezem ez a kiállításokra járóknak, vagy a leendő tenyésztőknek fontos nagyon. Én tényleg csak egy társat szeretnék. Persze lehetne mondani, hogy több 100 faj közül lehet még válogatni, akik kevésbé ilyen drágák.. de na..=)
Neked melyik tenyésztőtől sikerült vásárolni?:)
"1 év alatt rákölt az ember ugyanennyit"
És akkor még nem számoltuk a kutyaovit, a kutyasulit (+a benzint odáig) és még nem volt beteg sem a kutya.
Tudtam,hogy vita lessz,a tk. kérdésből.Én az ismerettségi körömben ismerek olyan kutyát,aki tk-s és több mint 100 ezer volt a kutyus,és sajnos úgy néz ki diszpláziás.De mindegy.
Kedves kérdező,sajnos a hőguta,nem csak árnyék kérdése.Sajnos nem volt idős a kutyusom,csak egyszerűen túlhajtotta magát.De a medence jó,az enyémek még ebben a hidegben is fürdenek,ha leviszem őket a tóra.De meg kell szerettetni velük a vizet:) és utána egy kis vizi tündérek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!