Kuvasz vagy Rotweiller? És miért?
mire? miért? milyen körülmények közé?
a kuvasz pásztorkutya, a roti munkakutya, elég nagy a difi a két fajta között...
rotival nem tudok szolgálni,de kuvasz volt mamáéknál.hát nagyon 1emberes volt,a papának mindent elnézett,mindenki másra támadott,ha valami nem úgy volt ahogy ő szerette.mamát is mindig megkergette ha a tápot vitte a csirkéknek.engem is 1x megharapott,lehettem vagy 7-8 éves,annyit csináltam,hogy leűltem mellé a teraszon.és mikor fel akartam kelni,akkor kapta el a csuklómat.vagy mikor tüzelt,és meg volt kötve,unokatesóm elment elötte valami bottal,és kitámadt rá.
persze gondolom itt is nevelés kérdése,de ez még a "régi nagy öregek"korában volt,lassan már 20éve.
ja igen,és ezeket még nem is olyan öreg korában csinálta,ha jól emlékszem olyan 9-10 éves lehetett,vagy fiatalabb.
de amig fiatalabb volt,emlékszem még a hátára is ráülhettem,és később is úgy bújt mint egy cica,kivéve ugye a bolond pillanatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!