Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A dohányosok kutyáit előbb...

A dohányosok kutyáit előbb halnak?

Figyelt kérdés

Ezt mondták a tvben.

Azért, mert a kutya passzív dohányzik?

És akkor az alkoholisták kutyái is előbb halnak?

2011. nov. 8. 17:21
1 2
 1/11 Doruss ***** válasza:
100%

A dohányosokéira igaz. Azért, mert ha egy légtérben van a kutyával (tehát kerti kutyánál nem igaz) akkor a kutya beszívja a dohányfüstöt. A füst levegőben eloszlatott szilárd részecskékből áll, tehát ha belélegzi, lerakódik a tüdejében, ugyanúgy, ahogy a dohányzó emberében. Olyan, mintha a kutya is dohányozna, a passzív dohányzás az előbbi okok miatt nagyon káros.

Az alkoholista kutyájára nem igaz, hiszen attól, hogy alkoholt fogyaszt, alapból csak a saját testében tesz kárt, nem bocsájt ki semmi káros anyagot.

2011. nov. 8. 17:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez igaz. Az alkoholisták kutyái is korábban halnak, ha isznak a gazdival. De komolyra véve a kérdést, a kistestű

kutyák is hamarabb betegszenek meg, mert az alacsony szinten több káros anyagot /bezingőz, stb./ szívnak be.

2011. nov. 8. 17:27
 3/11 A kérdező kommentje:
És ha a gazdi részegen eltaknyol egy üveg vodkával, akkor van olyan kutya, ami megkóstolja?
2011. nov. 8. 17:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
általában a kutyák kikerülik az alkoholféléket, a gyerekekhez hasonlóan kellemetlen számukra a szaga/íze. viszont láttam már olyat buliban, hogy kutyát besöröztettek (fél dobozt ivott, de utána szegényke nem tudott egyenesen ülve pitizni), és olyat is, hogy felest itattak vele (hubertus). egyik kutyának sem lett baja, de azért krvára nem hiányzott a szervezetüknek.
2011. nov. 8. 17:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezért nem szabad bent dohányozni ha ott a kutya. Nálunk ez alapszabály, senki nem dohányozhat a lakásba mert nem tesz jót a kutyáknak ( a páromat ez kikészíti főleg télen :D )
2011. nov. 8. 17:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Jah, Jah, Jah.....Sajna:(
2011. nov. 8. 18:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen igaz hogy a dohányosok kutyái előbb halnak meg. De ez a alkoholisták kutyáira nem igaz.

Nekem a volt szuka Tacskóm szerette a sör. Egyszer kiömlött (nem sok) de ő azt felnyalta.

2011. nov. 8. 18:53
 8/11 ratata ***** válasza:
Az én kutyáim belafatyolták a sört (ha kiömlött stb) de a pálinkának még a szagától is menekültek:)
2011. nov. 8. 20:58
 9/11 dizus ***** válasza:
Dehogy halnak előbb!Nem kell mindent elhinni a tv-nek.És mihez viszonyítják?Hogy mérik?
2011. dec. 1. 18:24
 10/11 zsuzsabazsa ***** válasza:

Én dohányzom. Az egyik kutyám 15 éves korában halálozott el. Ha nem dohányoztam volna akkor lehet, hogy a 20-at is megérte volna.

Azt is mondják, hogy minden műtéti altatás néhány évet elvesz a kutya életéből.

Az enyémet 7-szer altatták és mégis 15 évet élt.

Ha ezt vesszük alapul akkor meg sem lett volna szabad születnie.

2011. dec. 2. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!