Érdemes havaneset venni? ( bőv. Lent)
Én nagyon rég óta szeretnék egy hű társat magam mellé.
Sok jót halottam a bichon havanesekről .
Okosnak és szépnek tartom ezt a fajtát.
Érdemes ilyen kutyust venni ?
Mindenképpen hosszú szőrű kutyust szeretnék és szerintem a legszebb fajta a havanese.
De lehetséges hogy mást választok .
Törzskönyv nélkül fogom megvenni , mert nem szeretném vinni versenyekre. Érdemes megvenni?
Nagyon ajánlom ezt a fajtát. Nekem is ilyenem van. Igazi energiabomba. Sok foglalkozást igényel, de ha eleget mozgatod jól elvan egyedül. Az enyém nagyon hamar szobatiszta lett. A szőrével elég sok baj van, de legalább nem hullik:-) Én sem viszem kiállításra, de törzskönyvvel vettem. Teljesen egészséges, soha semmi baja nem volt és a tenyésztőre bármikor számíthatok, mindenben segít. Nagyon megérte jó helyről venni a kutyust:-)
Jó kutyázást!!
Köszönöm. :) Már vettem egy kis édesbédes kisbabácskát :)
Lulunak hívják 5 hónapos.
Az én elhunyt kutyámat is elcseszte az ivartalanítás .
6 hónaposan ivartalanítottuk , az addig makk egészséges kölyök kutyust , aki rohangált játszott a többi kutyával és örült mindennek.
Az ivartalanítás utáni napokban vettem észre hogy más kutyáktól borzasztóan fél , az addig puszi pajtásaival harcol és verekszik .
Kutyaiskolába járt , és az ivartalanítás után amikor kimentünk a kutya suliba és meglátta az eddigi csoport társait , rohant , rohant és ha észrevett egy kutyát akkor vicsorogva morogva behúzta fülét farkát.
Így kicsaptak minket a kutyámmal együtt.
A tanító is mondta hogy mi történt vele , mit csináltunk , mi mondtuk hogy csak ivartalanítva lett.
Az orvos is mondta hogy majd meg fog nyugodni csak várjunk . 1 évig vártam , de egyre rosszabb kutya lett belőle. 13 évesen elment és én az az 5 hónapot sírom vissza amikor még igazi kisfiú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!