Érdemes havaneset venni? ( bőv. Lent)
Én nagyon rég óta szeretnék egy hű társat magam mellé.
Sok jót halottam a bichon havanesekről .
Okosnak és szépnek tartom ezt a fajtát.
Érdemes ilyen kutyust venni ?
Mindenképpen hosszú szőrű kutyust szeretnék és szerintem a legszebb fajta a havanese.
De lehetséges hogy mást választok .
Törzskönyv nélkül fogom megvenni , mert nem szeretném vinni versenyekre. Érdemes megvenni?
ajánlom ezt olvasd el: [link]
és nézelődj ezen az oldalon...hosszú időre választasz társat magadnak ne vágj bele tudatlanul mert csúnyán megbánhatod..
Olvastam a napokban egy történetet, mely szerint az egyszeri balek vett egy gyönyörű, "tündibündi" kis fehér havanese kölyköt. Törzskönyv nélkül, mert ő sem akarta kiállításra vinni, akkor meg fölösleges. A "tenyésztő" is tukmálta nagyon, ő sem bírt már a kutyára várni így jó korán elhozta, talán 5-6 hetesen, hiszen "már el lehet választani az anyjától, mert szilárdat eszik".
Aztán telt múlt az idő a kis havanese cseperedett. Rövid idő után, mikor a kölyök már túllépte egy felnőtt havanese méreteit, a gazdának kezdett gyanús lenni. Kiderült, hogy egy gyönyörű komondor keverék lett az aranyos kis tündibündi havaneseből.
Olvasd el az olcsókutyás linket töviről-hegyire és okulj.
A nővéremet megkérdeztem és ő is vett tavaly egy havaneset.
Apja , és az anyja TK-s volt a kutyusnak , de a kölyköknek nem volt tk-uk. És az plusz pénzbe is kerül.
Attól, hogy a nővéred így tett még nem ez a helyes, bármennyire is fáj.
Miért nem olvastad el, amit az előző válaszoló segítségül belinkelt?
Nem kerül plusz pénzbe, csak a szaporítók akarják bemesélni, hogy vedd meg a keverékeket.
Ha nem olvasol, csak írsz, akkor mi is a kérdés?
Én is most készülök havanese kutyust vásárolni.
A szüleit meg lehet nézni, bár nem tenyésztőtől veszem, hanem családtól, ahol 3 kölyök született.
itt egy kép a választottról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!