Hogyan vegyem rá a szüleimet egy kiskutyára?
Kb 10 éves lehettem kimor kitaláltam hogy kutyát szeretnék.Anyukám ellenezte...Azt mondta kutya panelba nem való(belátom igaza volt ) de a következőkkel elértem egy spánielt:
1, munkát vállaltam a környéken: kutyasétáltatás....
az idős nénik szerettek és egyre többet mentem...
Kb fél évembe tartott de anyukámra nem jutott időm.Suli, tanulás és irány a munka.Este 8 ig kutyáztam.Majd reggel 6 kor keltem és kutyáztam majd haza irány a suli és megit minden előlről.A hétvégéken anyukám em látott szinte soha.Mikor közölte,hogy ebből elég mert nem vagyok vele soha közöltem hogy kutyát akartam ő közölte hogy nem lehet.Hát nekem ost több kutyám van mint amit akartam és több fajta is és nem hagyhatom cserben a kutyusaimat.....Erre elment és hozott egy kis spánielt...Igaz rossz volt abba hagyni a munkát de ami időt a többivel töltöttem azt utánna a sajátommal tettem...És persze anyu is lejárt velünk egyre többet sétálni....Összehozott minket a kutyus úgymond....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!