Tacskó keverék középtermetű kutyám középhosszú szőrű, kinti kutya. Azon gondolkodtam, hogy télen a mínusz fokokban hogy bírhat ki ilyen hideget úgy hogy nem fázik?
Figyelt kérdés
legalábbis semmi jelét nem mutatja. igaz hogy beengedjük egy kicsit szinte minden nap a konyhába de akkor is max 10 percre, csodálom hogy hogy bírja ilyen jól ki hogy pl. ugye kinn is alszik meg aztán egész nap kinn van 5-10 perc kivételével. igaz a kamrában van kialakítva helye de ott is hideg van, annyi hogy a szél nem éri. hogy van ilyen jól meg mikor egy ember a téli időben már néhány óra alatt fázik kinn kabátban is, nemhogy olyan időben ott alaudni ha belegondolom magam a helyzetébe. és ráadásul ugye sokkal kisebb termetű is mint az ember, azt következtethetnénk hogy hamarabb kihűl.2009. máj. 6. 18:22
11/13 anonim válasza:
Hm ezt én is megemlítettem. De akkor konkrétabban, a természetben magától nem nagyon alakult ki sem a farkasnál sem a kutyánál ilyen éghajlaton dalmata rövidségű szőr... Ez volt az amit az első válaszban valamennyire mesterségesnek neveztem... És én most nem azokról beszélek... Az ember meg szőrősebb lehetett akkor amikor még nem fűtött házban lakott... Én sem azt mondtam, hogy egy kopaszkutya lakjon kint... Én is sok emberre rászóltam már, hogy nevelje már meg a kutyáját, mert ahhoz képest, hogy bent lakott, nem volt köztük valaki szoros kapcsolat. És ettől tudok falra mászni: akinek bent lakik a kutyája annak szorosabb vele a kapcsolata, akinek kint annak sosem lesz olyan szoros... És ez így ki van jelentve pont. Csak zavar hogy sajnálják a boldog kutyáimat, mert kint laknak (hogy még szebb legyen: kennelben ha nem vagyok itthon mert másnak nem fogadnak szót és nem is kell), én meg még sosem szóltam be, hogy hé az a szegény kutya meg még betont sem lát valami sokat...
12/13 anonim válasza:
Értelek én, kedves előző. Nos, az embernek barlanglakó korában azért már régen nem kutyaszőr mennyiségű és hosszúságú kültakarója volt:) Szóval ezt hagyjuk. A kutyáid szerethetnek úgy, akár jobban is, mintha bent laknának, ezt én is tudom. Nem vagy ettől rossz ember:) Én meg beengedem azt annyi, én se legyek már emiatt k@csög.
13/13 anonim válasza:
Na hát ez az! Ha mondtam valami rosszat azokra akik bent tarják akkor bocsánat. Bár az nem rossz hogy én kint tartom és nem tetszik ha bent van. De akik meg bent azok nagyrészt mondanak ránk, kintiekre.... :D És nem azért mert én mártír vagyok, meg nem azért mert kicsit sincs igazam, hanem mert egyszerűen ez ma már megszokott (a benti tartás). Más megaszokott dolgokkal is így van az ember, aki nem úgy csinálja... Szerencse hogy vannak olyanok akiknek nem csőlátásuk van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!