Mi értelme van annak hogy valaki úgy tart kutyát hogy láncra veri?
Hisz a házat nem tudja őrizni semmi..
Mi értelme van?
Ez nem számít állatkínzásnak?
Ahol nonstop kennelben van a kutya, arról is pont ez a véleményem.
Nekem is be vannak zárva éjjel, nehogy bajuk legyen, illetve sajnos most nappal is, mert betonozunk az udvaron,és nem mehetnek bele. De ez max még pár hét,és persze rengeteget sétálnak.
Nekem van egy labi-retriverem,ő egy álom kutyus,kíváve,hogy felássa a kertet,ha alkalma adódik akkor széthúzza a szemetet:D De mindezt ki "javítom"egy perc alatt,a lukat betemetem,a szemetet összeszedem!A teraszon alszik,anpi sétával,nagyon jó kutyus!
Csak sajnos van nekünk egy másik végletű kutyánk is,aki meg"kell",hogy legyen kötve,mert a szomszédból áthordja a csirkéket,meg megtámadta a gyerekeimet,morgott,vicsorított rájuk!Tudom,hogy disznóság,de szerintetek mit tegyek?Elajándékozni nem tudom mivel az idegen embereket megharapja(a párom autóbádogos,már 1-2 embernek kiszakította a nadrágját,a nagyimnak nekiment)Mit tehetnék?
Attól mert csinálod, még nem lesz jobb.
Nem kötelező senkinek kutyát tartani. Aki nem bír vele, az ajándékozza el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!