Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg nem jók a vizslák...

Tényleg nem jók a vizslák házőrzőnek?

Figyelt kérdés
?jelzőnek + őrző-védő?
2009. máj. 5. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jön valaki akkor biztos ugatnak, tehát jezőkutyénak jók. De az emberekkel általában barátsgosak. Szóval őrző-védőre nem jók. Szóval nem hiszem, hogy megvédik a lakást a betörőktől, inkább ráadják a kabátot,a hogy modnani szokás, meg szerintem a a gazdát sem védik meg. Lehet, hogy volt rá eset, de én nem ilyennek ismerem a vizslákat, és hát nem erre tenyésztették ki őket.
2009. máj. 5. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek vizslája van, Ő is csak jelez, viszont nagyon barátságos. Ha jelzőkutyát szeretnél,akkor jó választás, ha vérbeli őrző-védőt,akkor válassz más fajtát.
2009. máj. 5. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó jelzőkutya, de nem való őrzésre.

A keresztapukámnak is vizslája van. Mondjuk ő hivatásos vadász és a kutya ki van tanítva sok mindenre, idegeneket nem enged be a portára, de alapból semleges lenne maximum, vagy barátságos velük.

2009. máj. 5. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Hát ez azért nem csak a fajtától függ mondok egy példát:

2 osztálytársam van az egyik vett egy labradort és a másik meg mindigutánozza meg nyalizik neki és a lényeg az hogy a labrador nagyon véde a házat/kertet és így másik osztálytársam szülei megengették,hogy ő is vegyen egy labradort mert legalább védi vlaki a házat na és ez a labrador ha jön mondjuk egy "betürő" odavisszi elé a játékát és játszik vele!

De én ugy tudom,hogy a vizsla az megugatja az ugymond betolakodokat!

2009. máj. 5. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!