S. O. S! Mitévő legyek idegrendszeri alapon nagyon problémás kutyámmal?
próbáltad már, hogy "legyőzöd" akkor is ilyen ha pl földrevágod és leszorítod? ( megmutatod, hogy te vagy a főnök, a domináns)
ha akkor se nyugszik, akkor altatás.
Szia, a földredobásos vagyok.
a földre DOBÁST ÁJULÁSSAL csináltátok, és nem használt????:O
Nem a sima lenyomásra gondolok!
Ha az ájulás nem használt, akkor az tényleg kemény dió...
Cerbisekkel venném fel én is a kapcsolatot, mert ők profik, én viszont csak saját felelősségre, kutatások céljából szelídítem meg a kutyákat.
Esetleg próbáld ki a kutya homeopátiát...
Dr. Teleki Ferencről biztosan tudom, hogy eredményesen használja ezt a módszert, és agresszivitásra is van többféle készítmény!
Egy próbát megér!
Szegény kutyus, úgy sajnálom:(
Majd írj, hogy hogy áll a dolog!
Esetleg végső megoldásként az ELTE Etológia tanszékével vedd fel a kapcsolatot!
És véletlenül se érezze rajtad, hogy félsz!
Sajnos így nem tudok többet segíteni, mert vagy az jön be, hogy nem vagy domináns, vagy az, hogy az vagy...
mindkettő jó lehet a megfelelő időben a megfelelő kutyán alkalmazva...
Így viszont lutri, és lehet csak többet ártanék egy tanáccsal...
Kedves utolsó, látszik nagyfokú tájékozottságodon, hogy Te nyilván rögtön, ránézésre meg tudod állapítani, melyik DNS mit kódol, melyik gén miért felelős.
Ha ezt így kísérletek nélkül, ránézés alapján sikerül megítélned, kérlek fáradj be valamikor hozzám a tanszékre, mert a Te mágikus erőddel sok időt megspórolnánk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!