A másfél éves beagle kutyámat elneveltem, és most szívom meg:S Ha most változtatok magmon még megszokja vagy már rögzült nála?
A beagle falkakutya. Erre tenyésztették, falkában vadászott, falkában tartották. Ezt ne feledjük.
Természetesen szinte minden kutyának, mindent meg lehet tanítani, az egyik fajtánál nagyobb, a másik fajtánál kisebb energiaráfordítással.
Sajnos manapság sokan mielőtt kutyát vesznek csak a szinét és formáját nézik és nem tájékozódnak a kutya fajtára jellemző viselkedéséről.
Egy beagle-nek is meg lehet tanítani mindent, csak több időbe telik, mint mondjuk egy belga juhásznak.
A beagle BUTA KUTYA? na háát ilyet még nem hallottam!Szerinted az buta ha egy nap allatt megtanulja hogy fekszik,kuszik,és 1 éves márminden alap dolgot tud!Akkor kíváncsi vagyok nállad mi az okos!nekem is ilyen kutyám van szerintem nevelés kérdés!Egyépként már leírták a választ szerintem a leghosszabb válasz nállam ez jött be.Ja és TÜRELEM.Az Én kutyám csak a döglött hal miatt nem jön vissza azt nem bírja ott hagyni.Sok sikert!
egy beagle gazdi
18:23-mas vagyok: Hát én a kutyámat kiszoktam vinni a ezőre elengedem és vadászik,szaladgál,játszik de mikor azt mondom hogy Lábhoz,odajön a lábamhoz és megint elmegy de mikor mondom hogy lábhoz és hogy gyere vissza marad leül a lábamra és amíg nemmondom hogy mhetsz addig nem megy sehova ( kivéve a döglött hal :S)meg a kutyaparkba is ugyanugy visszajön!Ja és egy 13 éves lány tanítja egyedul(semmilyen szakember kivételével)
Egyépként mindig fokozatosan tanítsd (mondjuk én nemugy szoktam) ne egyből-a kettőbe!Majd írd le hogy hogy haladtok!
Az a probléma hogy városban lakunk és én szeretném elengedni mert a póráz nem elégíti ki a mozgás igényét és ezért szeretném elengedni de ahányszor elengedem nem jön vissza és már félek elengedni:S
Köszönöm az eddigi válaszokat!!!Nagyon hasznosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!