Szerintetek sem való egy másfél éves gyerek mellé egy Beagle?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 13:40
1/9 anonim válasza:
Szia!
Nem a gyerekkel vagy a korával van a baj, hanem hogy a beagle nem családi kutya! Ő egy vadász. Kell neki a mozgás, a szabadság a vadászat, és minden ami ezzel jár.
Egy kert neki nem elég!
Raádásul a legmakacsabb kutya az egész világon. Még a kiképzők is nehezen bírnak vele, nemhogy a kezdő gazdik!
2/9 anonim válasza:
Nem, igaza van az első válaszolónak. Egy kert nem elég neki, és hihetetlenül makacs fatja.
3/9 anonim válasza:
Igaza van az első hozzászólónak. Nagyon okos kutyák, a tesóméknak van egy, de rengeteg foglalkozást igényel, különben elfoglalja magát (ezt úgy értsd, hogy bármit, amit talált szétszedett, a bokrokat kirángatta).
4/9 anonim válasza:
Nekem két ismerősöm is van ahol a gyerkőcök kissebbek,és a szülőknek beagle-jük van.Persze kert is van hozzá.Nekik nincs a kutyával gondjuk,de gondolom embere és kutyája válogatja.
5/9 anonim válasza:
Én problémás kutyákkal foglalkozom úgyhogy elhihetitek hogy a beagle-el kezdő gazdinak általában bőven van gondja! 99%!
Ha valakinek nincs az szerencsés!
6/9 anonim válasza:
Igen, én is így gondolom. Nagyon sokat kell vele foglalkozni, gyerek mellett ez nehéz. Én nem is ajánlom soha családi kutyának. Mert önálló, makacs. Találkoztam már pár beagle-vel és hááátt... Még az is elég kezelhetetlen volt aki kutyaiskolába jért vele. Meg még ami nem jön be nekem, hogy nem is láttam ki a gazdája, mert egyofrmán tojt mindenkire csak az érdekelte, hogy menni, menni!... És a többi is kb ilyen akit ismerek. Szerintem sokkal jobb valami engedelmes, könnyen kezelhető kutya aki jobban kifejezi a szeretetét, és inkább jobban ragaszkodik a gazdáihoz.
7/9 anonim válasza:
A beagle gyerekszertő fajta és nagyon jól elvan a gyerkőcökkel, ha kielégítik a mozgásigényét. Nem árt vele kutyaiskolába menni, mert a kiképzésük nem könnyű.
8/9 anonim válasza:
Nem azért nem való gyerek mellé, mert nem szereti hanem azért mert ekkora gyerek mellett nincs idő a makacsságára meg a hülyeségeire. Szerintem akkor is praktikusabb egy ragaszkodóbb és egyszerűen nevelhető kutyát venni. Beagle-t meg vegyen az aki tapasztalt és falkában tartja.
9/9 anonim válasza:
első kutyám szuka beagle, sztem semmi baj nincs vele, cuki+minden,de sok törődést és sétálást igényel. sikeres választást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!