A Purina Dog Chow tápok mennyi húst tartalmaznak? Tudtok esetleg olyan tápot, amelyiknek magas a hústartalma és az ára is viszonylag kedvező?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 11:55
11/20 anonim válasza:
Én ilyet rendeltem legutóbb: [link]
Valahol az odal közepén van, Acana Puppy & Junior, 13,5 kilós 11500 Ft. Mi nem szeretjük annyira de a Dog Chow-tól klasszisokkal jobb és az ár/minőség aránya kiváló.
12/20 A kérdező kommentje:
Az Acana Puppyról sok jót hallottam, de a tesóm azt vett a kiskutyájának és nem eszi meg... :/
2009. máj. 5. 12:56
13/20 anonim válasza:
akkor probáld ki a Flatazor puppy változatát vagy ami neked szimpi.
14/20 anonim válasza:
Acana Junioros válaszoló vagyok. Nekem válogatós a kutyám de szereti, bár gyakran keverem neki májassal, hússal, tejföllel, konzerv eledellel. Nekünk az volt a baj, hogy kevés benne a szénhidrát és lefogyott a drágám. Ettől függetlenül ha nincs nagy mozgásigényű kutyád akkor meg fog felelni!
15/20 A kérdező kommentje:
A tesóm is próbálta keverni májkrémmel, joghurttal, azt lenyalta a kutyus, a tápot meg otthagyta... :))) A Flatazor irtó drága, még az Acanánál is sokkal drágább. Igazából, ha nem számítana az ár, azt hiszem Orijent vennék. Az Acana végülis viszonylag elfogadható áron van, most 744 kg-ja az egyik webáruházban a 18 kg-os zsáknak. Csak az bizonytalanít el, hogy a tesóm kutyája nem eszi meg... :/
2009. máj. 5. 13:21
16/20 anonim válasza:
Ha a tesód-nál van abból a tápból akkor pár szemet kérj tölle és add oda a kutyádnak és ha eszi akkor izlik neki,ha nem akkor próbálj mást. Ha nincs a tesódnál akkor probáld meg elöször kisebb zsákkal hátha eszi. Amugy az én kutyám imádja az Acana-t. De még a happy Dog-t is megprobálhatod.
17/20 anonim válasza:
Igaz, egyrészt ha kérsz belőle meg lehet próbálni, hogy megeszi-e. Másrészt nem a kutya dönti el, hogy mit eszik, hanem te. Ha nem ízlik neki, éhen marad.
18/20 A kérdező kommentje:
Kösznöm a tanácsot, csak az a baj, hogy 220 km-re lakunk egymástól. :-) De a kis zsák jó ötlet. Na, majd megálmodom, mit vegyek! Köszönöm mindenkinek az ötleteket! :)
2009. máj. 5. 13:41
19/20 anonim válasza:
Szia.
A Dog Chow Juniorba 14% hús van, az én kiskutyám most azt eszi és nagyon szereti. Én netről rendeltem és házhozszállítással annyi, mint a Fressnapfba. Igaz majd ha elfogy ez a 15kg akkor kipróbáljuk az Acanát.
20/20 anonim válasza:
Szerintem ne utána próbáld ki, hanem keverd össze vele, ha anyagilag most megengeded magadnak. A DC-ban kevés a hús, az Acanában sok, így kiegyenlítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!