Ebtenyésztők hol vannak ilyenkor?
Nem lehet. A tenyésztők épúgy nem tudnak semmit tenni, mint az egyszerű kutyaszerető tulajdonosok.
Sokan úgy gondolják, hogy itt tenyésztők beszélnek a szaporítás ellen, pedig a legtöbben csak kutyatuéajdonosok vagyunk, hiszen a tenyésztőknek a legkevésbé sem konkurencia az ilyen.
Sajnos így lesz tele az ország beteg, keverék, de fajtatisztának hitt kutyával.
Számtalan olyan kérdés volt már, ahol a kép felrakása után kiderült, hogy a kutya első ránézésre sem fajtatiszta, de nincs mit tenni, tájékozatlan embereknek el fogja adni mint "tk nélküli fajtatiszta akit csak szeretni kell". Aztán, ha jönnek az orvosi számlák, vagy a kutya ideggyengeség miatt nem tartható akkor ki lesz dobva.
A kereslet teremti meg a kínálatot!
Ha az emberek nem akarnának minden áron "márkás" kutyát nagyon olcsón, akkor nem lenne nekik ilyen jó világ!
Éppen ezért nem a tenyésztők azok akik tehetnek valamit hanem maguk az emberek!
És mi ezért annyit tudunk tenni hogy felvilágosítunk, adatokat, tényeket közlünk, figyelmeztetünk!
Már lehetőség jelenleg sajnos nincsen!
Úristen, ezt nem hiszem el! Átírták a kérdésemet! Kedves válaszolók ezt a kérdést nem én írtam ki az oldal üzemeltetői írták át! Én soha a számra se vennék ilyen szót hogy szaporító!!!! Köszönöm hogy önkényesen átírták a kérdésemet, ezt nem én írtam!!!!!
Kérdésemnek ez volt a lényege: a kutyák részben egy ember olyanokat ír hogy havanese keverék kutyáját akarja pároztatni és a kicsiket fajtatisztaként akarja eladni, és erre írtam hogy ebtenyésztők menjek már rá a kérdésre és állítsák le ezt a barmot!!!
keressétek ki a kérdést kérlek titeket!
Értjük mit szeretnél ... de a sok csökönyös barommal semmit nem lehet tenni, ha nem hallgat a jó szóra ..
Ráadásul ahogy elnézem minél inkább probáljuk öket meggyözni mi a helyes, annál inkább csinálják a baromságakat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!