Mit csináljak a szomszéddal? Azzal fenyegetőzik, hogy feljelent a kutyám miatt mert félnek töle amikor elmegy a kerítés mellett.
Feljelenthet, de nem foglalkoznak vele. Az önkormányzatoknak vannak ennél nagyobb problémáik is.
Viszont tényleg vigyázz, mert ha bedugja a kezét, lábát és megharapja, akkor könnyen a saját malmára tudja hajtani a vizet.
És ha nagyon útjában van a kutyusod, akkor meg is mérgezheti, vagy ami nálunk történt: kilőtte légpuskával a kutya szemét.
Szia! Velem, ill a kisfiammal történt hasonló, de ott a gyerekem volt a szenvedő fél. Először áthívták játszani, és amíg a gazda 1 percre elfordult, a kutya harapott. Rá egy hétre a fiam a kerítésen kívül állt, és a kutya kikapott a rácson, megint megharapta a gyereket. Ott álltam 3 méterre, tehát szó nem volt, hogy a gyerek benyúlt volna, vagy akár közvetlenül a kerítés mellé állt volna. Nem! Szó szerint kidugta a fejét az eb, és úgy harapott. SEMMIT nem tehettem! Kijött a körzeti tisztifőállatorvos /vagy mifene/, aztán 2 hét múlva megint, és mivel a kutya oltva volt, ennyiben is maradt a dolog. Mellékesen megjegyzem, a postás, vízórás, gázóraleolvasó, mindenki retteg a kutyától, pedíg nincs 5 kg.De idegbeteg, még a saját gyerekeket is csípkedi.
Ezzel csak azt akartam neked kifejteni, hogy csak nagyon alposan megindokolt esetben tesznek valamit, vagy még akkor sem. Azért, hogy a kutya őrjöng a kerítésen belül, pláne nem. Az a dolga, őrzi a házat, nem?
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!