Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az normális hogy mély altatásb...

Az normális hogy mély altatásban akarja műteni?

Figyelt kérdés
Vinni akarom a kutyámat ivartalanítani. 2 éves mudi kan. Ma beszéltem a dokival a részletekről. Normális, hogy intubálva műti? Jobban örültem volna a helyi érzéstelenítésnek. Amúgy 10000Ft a műtét, ez is kicsit drága szerintem, de ez van. Máshol is altatnak ezért?
2011. okt. 26. 19:44
1 2
 11/13 Akiteki ***** válasza:

Biztosan jól csinálja, nem vonom kétségbe, csak csodálkozom.

Az mondjuk nem igaz, hogy nem vesz másképp levegőt, de ha az orvosnak ez megnyugtató, akkor biztosan nem ok nélkül csinálja.

Mielőbbi gyógyulást a kutyusodnak!

2011. okt. 27. 21:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Én sem úgy értettem, hogy egyáltalán nem vesz levegőt. Csak máshogy, nem olyan mélyen stb. Az altatószerektől amúgy is csökken a légzés, gondolom, azért akarja intubálni. Sok embernek is leáll a légzése, aki altatószert vesz be.
2011. okt. 28. 18:03
 13/13 Akiteki ***** válasza:
Ne ragozzuk. Nem így van, de mindegy, nem a témához tartozik. Lényeg, hogy a kutyusod jó kezekben van. Mikor lesz a műtét?
2011. okt. 28. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!