3 hós babámat műteni fogják altatásban. Van erről valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
A szájában van 2 kis tályog,amit le fognak szedni,de altatásban.Ettől nagyon félek,több okból is.Ki kell hagyni legalább 2-3 szopit aznap.Előtte azért,mert éhgyomorra kell menni,aztán a műtét ideje alatt,utána pedig biztos nehezebben szopizik majd,mert fájni fog a heg.A másik ok,hogy annyira pici még,nem korai altatni?Akinek már műtötték ilyen fiatal babáját kérem írjon,hogy hogy ment,milyen volt?Aggódok nagyon!2010. aug. 18. 19:02
1/7 anonim válasza:
Szia! nekem ugyan tápszeres volt a fiam és nem is a száját műtötték, de tudok válaszoni az altatással kapcsolatos kérdésedre. 8 hetes volt, és lágyéksérve volt, féltek hogy kizáródik. pénteken bementünk a madarászba, és mondták h haj nla 3tól ne kapjon enni, se inni. este elaludt, és reggel 7kor kelt. fél 9kor vitték a műtőbe, addig kibírta valahogy, ringattam, járkáltam vele. mikor kihozták a műtőből éktelenül visiított, szó szerint, erre azt mondták az altatás hatása, hogy ennyire sírnak. nem is vehettük fel, mert ugye neki hasi műtéte volt. te nyilván felveheted majd, és hamarabb megnyugszik. egyébként semmi extra nem volt. még aznap este hazamehettünk, a lényeg hogy ne hányjon az altatás után, akkor megvárják, míg a hányás elmúlik. Jah és a nővér annyira megsajnálta már h sír, hogy hozott neki vizet, de elvileg 2 óráig az altatás után nem lehet. De túlétük, bár nem volt kellemes. Jobbulást a babádnak, és kitartást!!!!! Nem lesz semmi baj!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,most kicsit megnyugodtam attól,amit írtál.
2010. aug. 18. 19:16
3/7 anonim válasza:
És miért aggaszt, hogy ki kell hagyni szopit?
Nyilávn éhgyomorra kell menni, nyilván lehet rá számítani, hogy utána is nehezen eszik, de éhenhalni nem fog, hidd el!
Az altatásról annyit, hogy újszülötteket is altatak már, és gondolom az orvosok tudják, mit csinálnak...
Ne aggódj!
4/7 anonim válasza:
Kedves előző. Válaszolhattál volna normálisabb hangnemben is. Szegény anyuka aggódik.
Kedves kérdező. Nem lesz semmi gond nyugi.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!
2010. aug. 18. 20:57
6/7 anonim válasza:
Nekünk még hajnalban szopizhatott,reggel őt vitték elsőnek műteni,kicsit már türelmetlenebb volt akkor már megint evés idő lett volna,de eltereltem a figyelmét,ő két napig volt intenzíven,nem is tudott szopni,mert fájt volna neki,koponyaműtétje volt,igaz 6 hónaposan.Ez a két nap elég is volt neki, hogy leszokjon a szopiról:(
7/7 anonim válasza:
Még lemaradt, hogy felébresztették rögtön műtét után,kezembe is adták, így vártuk a mentőt, az valami borzalmas érzés volt,ahogy felsírt fájdalmasan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!