Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy mopsz?

Mennyibe kerül egy mopsz?

Figyelt kérdés
Törzskönyv nélkül mennyi a max ár?
2009. máj. 4. 17:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
53%
szerintem ha nincs rá pénzed akkor inkább vegyél keveréket
2009. máj. 4. 18:06
 12/34 anonim ***** válasza:
97%

Off: Kedves 66%-os. Miért vagy ennyire ellenséges mindenkivel? Megértem, hogy eled van a sok egyformán gondolkodó emberből, de lehet normálisan magyarázni, nem kell rögtön leszánalmasozni mindenkit... Akkor inkább ne írj. Pl elmagyarázhatnád, hogy miért nem jó a Chappi eledel, és nem lehülyézni egyből. Nekem nincs kutyám, de amíg itt nem olvastam azt sem tudtam, hogy van rossz minőségű táp, ezért ha esetleg vigyáznom kellene egy kutyára lehet, hogy Chappit adnék neki, mert eszembe sem jutna, hogy az rossz...

A törzskönyvnél meg esetleg elmagyarazhatnád, hogy miért veszélyes ha nincs, és ha ezeket vállalja csak akkor vegye meg törzskönyv nélkül. Aki nem tudja, persze, hogy csak azt látja, hogy így olcsóbb, de nem feltétlenül tudja, hogy miért.

Bocsánat a kérdezőnek az off-ért, de már sok helyen láttam, hogy hogy nyílvánul meg a kedves 66%.

2009. máj. 4. 18:09
 13/34 anonim ***** válasza:
27%

Ja és ha nem kiállítási kutya akkor legyen is beteg? Hát jó, de így kerülnek menhelyre a kutyák, hogy gazdika olcsón megveszi -> kutya beteg lesz -> gazdikának nincs több tízezer forintja kezeltetni a kutyát -> gazdika kidobja a kutyát vagy menhelyre adja.

Tényleg ne vegyél inkább semmilyen kutyát, mert erre a sorsra fog jutni szerencsétlen.

2009. máj. 4. 18:11
 14/34 anonim ***** válasza:
83%
Törzskönyv nem szükség kérdése, az JÁR a kutyához igazi tenyésztőnél. Akkor is ha már születésénél lehet látni, hogy a kutya soha nem fog kiállításra kerülni. A származási lap (gyk.: törzskönyv), mint a neve is mutatja olyan mint nálunk a személyi igazolvány, és nem egy fali dísz amit kirakva lehet élvezkedni, hogy nekünk ilyen is van. Különben is az annak a költsége ha beleszámítom az alombejelentő, és egyéb papírokat, akkor is max 10000Ft (ebben már benne van a chip+ a regisztráció). Ez lóf*sz ahhoz képest amit egy kutya normál ellátására költeni kell, ha nem disznóknak szánt moslékon, vagy teszkós tápon akarod tartani.
2009. máj. 4. 18:11
 15/34 anonim ***** válasza:
8%
18.09 :D pffXD
2009. máj. 4. 18:12
 16/34 A kérdező kommentje:
Köszi.Te legalább korrekt vagy 18:09-es.De ha ilyen nagyképüek a mopszosok inkább nem is kell,nem akarok ilyen lenni mint ők.
2009. máj. 4. 18:13
 17/34 anonim ***** válasza:
33%

Ez az ember tényleg kész:D

Jó inkább ne is legyen, én is ezt mondom.

2009. máj. 4. 18:14
 18/34 A kérdező kommentje:
Gusztustalan a sok bunkó válasz amit írtok.Egyébként a keverék macskám Gourmet Goldot eszik,most jó?
2009. máj. 4. 18:17
 19/34 anonim ***** válasza:
76%

Figyelj, nem akarlak bántani, de:

Vennél mosógépet, számítógépet stb. garancia nélkül, csak mert olcsó? Mert a tkv. ilyen, igazolja, hogy fajtatiszta kutyát veszel. Az, hogy honnan, mennyiért veszel kutyát, a te döntésed és a te FELELŐSSÉGED. Hogy kiadsz egy kicsit többet egy olyan kutyáért, akinek a tenyésztője garanciát vállal arra, hogy fajtatiszta és nincsenek örökletes betegségei, vagy megveszed az olcsó kutyát, akinek előjöhetnek olyan betegségei, amikre SOKKAL TÖBBET költessz, mint amennyiért vettél volna egy jó helyről származó kutyust. De nem csak örökletes betegségei lehetnek. Én 30 ezerért vettem a kutyámat. Amikor babesiás lett, 30 000 volt a kezelés. Ebből már egy új kutyát vehettem volna, ráadásul váratlanul jött a dolog, nem terveztem előre, mint mikor a kutyámat vettem. De muszály volt kifizetni, különben meghalt volna. De lehetett volna mondjuk 100 ezres kezelés is, vagy még több. És amikor mondjuk elütik a kutyádat és haldoklik és azt mondja a doki, hogy fizetsz 100 ezret vagy meghal a kutyád, mit mondasz? Te erre fel vagy készülve? A kutyatartás drága hobbi.

2009. máj. 4. 18:30
 20/34 A kérdező kommentje:
Várom a 66%os értelmiségi válaszát is.Nélküle már csak nem döntök.Kell ide egy Dr.Professzor véleménye is.
2009. máj. 4. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!