Ezért mér néznek hülyének?
Megtanítottam a kutyámnak hogy hogy kell becsukni maga után az ajtót.Mert télen ha ki akar menni az udvarra akkor kiment(lenyomta a kilincset)és nyitva maradt az ajtó,kihűlt a lakás stb....szereltem kívülre egy jó vagy fagolyót amit megfog és behúz ha kimegy.ha bejön akkor meg benyomja a két első lábával.Elmentünk a kisállat kereskedésbe,venni a papagájaimnak kaját.A bolt előtt van egy nagy park ahol el volt engedve,megyünk a bolt fele és mondom neki hogy "nyiss ajtót"(azért kértem mert tele volt a kezem minden mással) ki is nyitotta be is csukta utánunk.az eladón kívül(sokat járunk abba a boltba és már nem lepődik meg rajtunk)mindenki összesúgott és úgy néztek rám mint egy nemnormálisra..... ez mért van??és mér olyan nagy szám hogy a kutyámat megtanítottam erre??
annyira rossz ha hülyének néznek....
Ezek szerint esélytelen vagyok. A huskyk meg az agarak marhára nem apportosak. A kis tibetim az volt, de ő már 3 éve vak. Egyébként is zokon vennék a többiek, ha becsukná előttük az ajtót.
Most gondolkodom rajta, hogy veszek az ajtóra olyan műanyag függönyt, mint a raktárakra szoktak. Legalább a meleg ne szökjön ki, amíg odamegyek becsukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!