Mért néznek hülyének, hogy felszedem a kutya kakit?
Mert ez Magyarország, kedves kérdező...
Hollandiában már külön kresz-tábla szerű piktogrammok vannak kirakva a parkok bejáratnál, hogy a kutyaszart fel kell szedni. (egy szaró kutyát ábrázol, mögötte egy lehajoló alak) ott teljesen magától értetődik...
mert az emberek intelligenciája a béka segge alatt van.
bezzeg ha lakkcipőbe szarba lép, akkor az a mocskos kutyás aki nem szedte föl.
Szerintem rendes dolog tőled, hogy felszeded :) Kicsit "vicces" dolog mondjuk. Mi alsóban emlékszem egy embert kinevettünk, mert kirándulni voltunk, és egy ember aki velünk jött, órákon át hurcolászta a kakit, mert nem olt hol kidobnia.
Igaz én nem szedem fel, :/ de büszke vagyok azokra az emberekre, akik ezt megteszik : )
Budapesten a belvárosban nehéz nem fel szedni, mert még növény sincs, csak beton, így könnyű a szart észrevenni.
Ahol fű van ott bemossa az eső a talajba, ha jön vki, akin látom, hogy nagy szarszedés-szakértő, akkor én is felszedem, de a hasmenésest nem.
Vannak helyek, ahol ember sem jár, ott nem szedem fel, mert még kuka sincs.
Egyébként ez csak itt Mon nagy téma, és szerintem figyelemelterelés a valódi gondokról, meg aztán az önkormányzatnak nincs pénze takarítani, így egyszerűbb a gazdikkal felszedetni.
A sok munkanélküli segélyen élőt kellene kirendelni szart szedni, napi 4 óra szarszedés után kapna csak segélyt, mindjárt kevesebb pénz menne el erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!