Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mért néznek hülyének, hogy...

Mért néznek hülyének, hogy felszedem a kutya kakit?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom hülyének néznek, hogy felszedem a kutyám után a kakit. Sok kutyás járkál erre felé a térre sz*ratják a kutyájukat és nem szedik fel utánuk a szart. Én mindig felszedem és kérdezik, hogy minek? Más se szedi stb. Nagyon kevés kutyást ismerek aki szedi a kakát a kutyája után. Többnyire azok (de Ők se mindig) akik rendszeresen járnak a futtatóra. Na azoknak kb a fele felszedi néha ha van nála zacskó és pl épp a térre sikerült a kutyájának. Akik csak arra sétálnak azok egyáltalán nem szedik. Mért néznek emiatt hülyének? Városban is mikor multkor oda kakált nem az, hogy mondták volna jaj de rendes vagy, hogy felszeded még megkérdezdték, hogy minek szedem fel. Van a téren az kisgyerekes anyukák tábora akik meg mindig beszólnak ha a téren megyek keresztül, hogy mért ide szaratom a kutyámat. Érdekes másnak még egyszer se hallottam volna, hogy mondták volna pedig én meg mindig felszedem és már látták is, hogy felszedem. Komolyan mondom nem értem az embereket... Ha nem szedem fel az a baj ha felszedem az a baj. Ettől függetlenül felfogom szedni, csak nem értem. Nem hogy örülnének neki.
2010. júl. 20. 15:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor így kezeld ezt a kérdést. 100 emberből van kettő, amelyik (ki tudja, milyen okból) ezt az egyébként normális műveletet ilyen hülyén reagálja le. Szóra sem érdemesek...!
2010. júl. 20. 15:45
 12/20 anonim ***** válasza:

Hollandiában az is magától értetődik, hogy a biciklis nem megy a járdán 20 km/h-val.

Meg az is, hogy nem fűtenek télen mert nincs rá pénzük.

A diákok bevágják az ajtót a tanár orra előtt, ha nem szól elég szépen hozzájuk.

Szóval nem biztos, hogy annyira jó az a Hollandia.

Ráadásul kicsi ország.

2010. júl. 20. 15:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Szemét az a pár ember! UGYANIS MINDEN GAZDÁNAK FEL KÉNE SZEDNIE A KUTYÁJA UTÁN! Ilyen a normális gazda.
2010. júl. 20. 15:47
 14/20 anonim ***** válasza:
46%
Ja, amúgy én 12 évesen a kutyám és macskám után mindig mindenhol én szedem fel, mert az enyémek! De miylen hülye felnőttek vannak...
2010. júl. 20. 15:49
 15/20 anonim ***** válasza:
95%

ne törődj velük, én is felszedem, MINDENHOL. erdőben is, mert volt már, hogy beleéptem ott is kutyaszarba.

de lehetne több kuka, mert nem szeretem, amikor van, hogy negyed órán át cipelnem kell a kakit. egy-két küldöldi városban még zacskók is voltak kitéve a kutyások részére. de, nálunk ez nem lenne jó "üzlet", mert a parasztok úgy is ellopnák és mennének krumplit lopni...

amúgy én is fiatal lány vagyok, úgyhogy el is eresztek egy koromnak megfelelő tanácsot :P:

ha beszólnak, mondd meg, hogy ők se itt szoptassák a logó csecsükkel a büdös kölykeiket.. :D

2010. júl. 20. 17:08
 16/20 A kérdező kommentje:
Utolsó ment a fel :D Hány éves vagy?
2010. júl. 20. 21:02
 17/20 anonim ***** válasza:
eléggé fiatal :$ 17 :D te?
2010. júl. 20. 21:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen!Ez velem is előfordul,mégpedig általában kutyások szólnak meg,nevetnek ki,,akiknek van valami jó kis mentségük arra,hogy miért nem szedik fel.Én is felszedem ,így legalább aki belém köt hogy :Mérpontideszarattyaakutyáját"és egyebek....annak rögtön asz orra alá dörgölhetem hogy én fel is szedem,mádnak papoljon.
2010. júl. 21. 12:27
 19/20 anonim ***** válasza:
*másnak
2010. júl. 21. 12:28
 20/20 A kérdező kommentje:
Én 16 :)
2010. júl. 21. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!