Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3hónapos kutyámnak milyen...

3hónapos kutyámnak milyen tápot adjak? Ne legyen nagyon drága, kb 10kg 1500ft.

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 11:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:

Kedves, alice_in_wonderland!

Tudom h mit h kell én csak a tápra vagyok kíváncsi mi lenne a megfelelő neki, engem nem kell kioktatni ilyenekkel...

Szerintem igen tenyésztő, de ebbe nem szeretnék bele menni...

2011. okt. 20. 12:07
 22/66 anonim ***** válasza:
én csak azt nem értem, hogy most miért húzod fel magad kezdves kérdező? Ha segítséget kértél és mi segíteni szeretnénk, akkor mi a gond?
2011. okt. 20. 12:08
 23/66 anonim ***** válasza:
nem kioktatásnak szántam, és egy jó kutyagazdi minden tanácsot elraktároz. az olcsó kaja keresésedből szűrtem le azt, hogy másban is spórolnál, de van, amin nem lehet. ezt vállalni kell.
2011. okt. 20. 12:09
 24/66 anonim ***** válasza:
tehát akkor nem az? :)
2011. okt. 20. 12:09
 25/66 anonim ***** válasza:
0%
És ha nem tenyésztőtől van, akkor már nem is kutya??? Nem erről szól a kérdés, hanem az eledelről!
2011. okt. 20. 12:11
 26/66 anonim ***** válasza:
7%

Kutyatáp? A legnagyobb átverőbiznisz. A kutya mindent megeszik ,simán maradékon ,farhátból főzőtt rántottlevesen felnő esetleg egy kis kálciumtabletta kell mellé csonterősítőnek, és adni neki néha tojást hogy fényes legyen a szőre. Nem kiállítási kutyának teljesen felesleges 1000ft/kg tápokat venni ,mikor a nyugdíjas meg 300ft/kg parizeren él .De ki oda szórja a pénzét ahová akarja...

Orvos sem drága, a kötelező veszettségoltás talán ha 3ezer és évente 1x kell.

2011. okt. 20. 12:12
 27/66 anonim ***** válasza:
54%

csatlakoznék az előttem szólókhoz, legalább a növekedés, fejlődés időszakában próbálj valami jobb tápot keresni

rendelj neten nagyobb kiszerelést, úgy relatív olcsóbb lesz

2011. okt. 20. 12:12
 28/66 anonim ***** válasza:
100%
Azért kérdeztem, hogy tenyésztőtől van-e, mert ha TENYÉSZTŐTŐL van, akkor ő pontosan tudja, hogy melyik táp a legjobb a fajtának.
2011. okt. 20. 12:14
 29/66 anonim ***** válasza:
73%

Kutyatáp? A legnagyobb átverőbiznisz. A kutya mindent megeszik ,simán maradékon ,farhátból főzőtt rántottlevesen felnő esetleg egy kis kálciumtabletta kell mellé csonterősítőnek, és adni neki néha tojást hogy fényes legyen a szőre. Nem kiállítási kutyának teljesen felesleges 1000ft/kg tápokat venni ,mikor a nyugdíjas meg 300ft/kg parizeren él .De ki oda szórja a pénzét ahová akarja...

Orvos sem drága, a kötelező veszettségoltás talán ha 3ezer és évente 1x kell.

A kutya valóban sok mindent megeszik, ez nem kérdés, viszont a már kicsit túltenyésztett fajtáknak nem bírja a gyomra a szokatlan, zsíros kaját, ők egyszerűen táphoz vannak szokva, és nem a média mosta át az agyamat, hanem tapasztalat. Nem biztos, hogy pénzszórás...Ezért is érdekes, tenyésztőtől van-e, mert ők azért sokat tudnak segíteni.

Az állatorvos nem drága rész is érdekes, amikor begyulladt a kutyám bűzmirigye, kétszer is, 2*4000 forintot hagytam ott, egy olyannak, akinek 1000 ft is sok a tápra, ez nagy érvágás lehet....ezért jó tanácsot adni és azt meghallgatni.

2011. okt. 20. 12:15
 30/66 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D
2011. okt. 20. 12:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!