3hónapos kutyámnak milyen tápot adjak? Ne legyen nagyon drága, kb 10kg 1500ft.
Kedves, alice_in_wonderland!
Tudom h mit h kell én csak a tápra vagyok kíváncsi mi lenne a megfelelő neki, engem nem kell kioktatni ilyenekkel...
Szerintem igen tenyésztő, de ebbe nem szeretnék bele menni...
Kutyatáp? A legnagyobb átverőbiznisz. A kutya mindent megeszik ,simán maradékon ,farhátból főzőtt rántottlevesen felnő esetleg egy kis kálciumtabletta kell mellé csonterősítőnek, és adni neki néha tojást hogy fényes legyen a szőre. Nem kiállítási kutyának teljesen felesleges 1000ft/kg tápokat venni ,mikor a nyugdíjas meg 300ft/kg parizeren él .De ki oda szórja a pénzét ahová akarja...
Orvos sem drága, a kötelező veszettségoltás talán ha 3ezer és évente 1x kell.
csatlakoznék az előttem szólókhoz, legalább a növekedés, fejlődés időszakában próbálj valami jobb tápot keresni
rendelj neten nagyobb kiszerelést, úgy relatív olcsóbb lesz
Kutyatáp? A legnagyobb átverőbiznisz. A kutya mindent megeszik ,simán maradékon ,farhátból főzőtt rántottlevesen felnő esetleg egy kis kálciumtabletta kell mellé csonterősítőnek, és adni neki néha tojást hogy fényes legyen a szőre. Nem kiállítási kutyának teljesen felesleges 1000ft/kg tápokat venni ,mikor a nyugdíjas meg 300ft/kg parizeren él .De ki oda szórja a pénzét ahová akarja...
Orvos sem drága, a kötelező veszettségoltás talán ha 3ezer és évente 1x kell.
A kutya valóban sok mindent megeszik, ez nem kérdés, viszont a már kicsit túltenyésztett fajtáknak nem bírja a gyomra a szokatlan, zsíros kaját, ők egyszerűen táphoz vannak szokva, és nem a média mosta át az agyamat, hanem tapasztalat. Nem biztos, hogy pénzszórás...Ezért is érdekes, tenyésztőtől van-e, mert ők azért sokat tudnak segíteni.
Az állatorvos nem drága rész is érdekes, amikor begyulladt a kutyám bűzmirigye, kétszer is, 2*4000 forintot hagytam ott, egy olyannak, akinek 1000 ft is sok a tápra, ez nagy érvágás lehet....ezért jó tanácsot adni és azt meghallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!