Mit csináljak, hogy az 5 hónapos kutyusom ne egye meg a kutyakakit és a bogarakat?
"mikor én már azt hiszem rég elfelejtette visszafut és egyben bekapja és elkezd vele rohanni. Amire utolérem már szinte egyben lenyeli......annyira idegesítő ...."
Akkor marad a rengeteg figyelem VAGY amikor elküldöd az ürüléktől, felszeded egy zacsival, így ki van lőve az inger. Viszont ha visszaszalad, felkapja és szalad vele, te meg utána, akkor azt bizony játéknak veszi. Ne kergesd, hanem azonnal hívd be. ...és persze rövid póráz. Ilyen korban még bőven elfér, hogy csak kutyafuttató helyen engeded el, pláne, ha ilyen kakievős gondjaitok vannak.
Én is olvastam már ilyet, hogy valamilyen ásványi anyag, vagy vitamin hiánya lehet az ok.
De mi van akkor, ha a kutya minőségi tápot kap, netán mellé még vitaminokat is?
Akkor milyen hiánya lehet még???
Na meg az a bibi, hogy ha közel van, akkor 1 szóval le lehet állítani, de állítom tudja, hogy tiltott dolgot csinál.
Nálunk mikor a mező másik végén van akkor aztán kiálthatok neki, mire odaér hozzám már el is tűnt a "finomság" a szájában.
Erre még nem tudtam semmi megoldást kieszelni.
Akiteki!
Akkor ez egy ennyire elterjedt tévhit? O.O
Megmondom őszintén, utána sem néztem (még neten sem), ilyen gondom egyik blökivel sem volt...
ma 15:52
Gondolj bele: Megeszi a kaját, a szervezete minden használhatót lebont belőle. A vitaminok, a nyomelemek, ásványi anyagok felszívódnak. Ami hátul kijön az már csak a használhatatlan salak. Ami nem kell az egyik kutya szervezetének, azt a másiké sem fogja hasznosítani.
JPÉ.
Akiteki!
Belegondolva teljesen igazad van :) hajlamos vagyok gondolkodás nélkül benyelni az ilyen hülyeségeket :$
Mindenesetre köszi, hogy levezetted. Ezért figyelem direkt a kutyás kérdéseknél, hogy te mit reagáltál, nagyon hasznosak szoktak lenni a válaszaid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!