Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Leszórhatom a kertben lévő...

Leszórhatom a kertben lévő kutyakakit csípős paprikával? A kutyám megeszi az ürüléket.

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 14:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
igen de ez fúj undrito nem ajánlatos beteg kutya lehetne
2011. jan. 4. 14:22
 2/17 anonim válasza:

Hány éves a kutyád?

Az egyik haverom kutyája is folyton megette,de kb 2 éves korára leszokott róla.

2011. jan. 4. 14:26
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem lenne higiénikusabb eltakarítani onnan? A helyedben inkább húst vagy konzervet adnék neki, nem a székletét fűszerezném. Ráadásul a kutyák nem is nagyon szeretik a csípőset, bár ez ízlés dolga.
2011. jan. 4. 14:28
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szórd le paprikával mert akkor azt fogja megenni a kutyád és sajnos előbb utób el fog tőle pusztulni!!
2011. jan. 4. 14:28
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Ne szórd le! Inkább kérdezz meg egy állatorvost,miért eszi meg a kutyád az ürülékét? Lehet,hogy valamiből kevés van a szervezetében(ásványi anyag,vitamin...) és ezzel pótolja.
2011. jan. 4. 14:29
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem lenne egyszerűbb összeszedni? Amúgy ennek egész sok oka lehet, olvass utána:

[link]

[link]

Állítólag ha ananászt teszel a kajájába, akkor nem lesz kívánatos a széklete.

2011. jan. 4. 14:29
 7/17 anonim ***** válasza:
Annyi energiával mint amennyit a csipőspaprikával töltenél el,annyi energiával már felis szedhetnéd a kutyagumit.
2011. jan. 4. 14:33
 8/17 A kérdező kommentje:

Hetente szoktam összeszedni. Nem a sajátját eszi, hanem a másik kutyámét.

Ha most felszedem az összeset és nem szórom le csípőssel, nem fogja megtanulni, hogy nem jó ha megeszi. Nem lehetek mindig mellette, hogy azt nézzem éppen mikor kakilt a kutya.

2011. jan. 4. 14:38
 9/17 anonim ***** válasza:

Hetente? O.o Te jó ég!

Egy szarkupac lenne az egész kertem ha csak hetente takarítanám, pedig csak két kutya van, egy nagy és egy kitestű.

2011. jan. 4. 14:47
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát az a te bajod. Én viszem őket sétálni is, nemcsak a kertben végzik el a dolgukat. Így nem egy szarkupac a kertünk.
2011. jan. 4. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!