Miért nem tudnak megfagyni a kutyák?
Én is láttam már jégvirágot mollosser orrlyukában... Nem volt vicces, azóta nálunk mindig bent éjszakáznak a kutyák télen.
A bordeaxit meg ápolni kéne, és akkor nem lenne büdös. Azt meg nem is értem, hogy aki allergiás a kutyaszőrre az minek tart kutyát. Tényleg megvárjátok, hogy megfagyjon? A kihűlés nem volt elég?
Ez a szöveg, hogy allergiás valaki a kutyaszőrre már elég unalmas. Tisztán kell tartani a kutyát és akkor nem dől belőle a kosz és nincs mire allergiásnak lenni.
Nem a szőr okoz allergiát, mert azt nem lélegzi be az ember, hanem a benne lakó poratkák.
Nekem beagle-öm van.Ő is rövid szőrű,de a hóban futkározik,imádja a hóesést,a telet,pedig azt sem mondhatom hogy télen született mert augusztusi kutya...:D Lehet hogy átvette a gazdája gyerekkori szokásait...:D
Ő mondjuk a meleget is imádja.Télen behoztuk és a kandalló mellett aludt,úgy hogy a háta hozzáért a kandalló aljához. :) Szóval ő is rövid szőrű kutya,mégis bírja a hideget is meg a meleget is...:)
az én kutyám januári születésű. Az anyja gazdája nem kényeztette el őket, mert tudta, hogy a kiskutyák szervezetét meg kell erősíteni. És igaza is lett, mert az én kutyám nagyon jól bírja a hideget. Néha kedve támadni a hóban hemperegni. (nem rövid szőrű), télen mindig meleg házikosztot kap tőlem, hogy felmelegítse a testét. És úgy vettem észre, hogy jobban szereti a főztömet, mint a száraztápot, mert úúúúúúgy falja!!! :D
a házunkban akkor alszik, ha -5 fok alatti hideget mondanak be. félünk, hogy ez alatt, a hőmérséklet alatt megbetegszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!