Aki több kutyát tart, hogyan old meg bizonyos szituáicókat?
Nekem 6kutyám van!:D
A sétáltatás vagy együtt viszem az egészet vagy egyesével de akkor az egyik kutyám mindig elkezd sírni...:( :)
Ha úgy neveled akkor nem fog neki lelki törést okozni, de ha nem úgy neveled akkor lehet h lelki törést fogsz okozni. Nevelés kérdése, mennyire kötődik hozzád. Az én kutyáim nagyon szeretnek!:D
szia!:)
attól függ, milyen fajta a nagy?
nekem 4 kutyám van, ebből egy benti.
nálunk ebből nincs baj, de még 2 kutyám is szeret bent lenni...
viszont a kájom amúgy sem szeret, szóval vele nem volt ebből nevelési kérdés sem...
ha olyan fajta, aki szeret a gazda mellett lenni a melegben, akkor nehezebb dolgod lesz.
Ha elviszek valakit, mindig morognak rá a többiek, mikor hazaérünk. Sértődés van belőle, ha csak az egyiket viszed.
Annak sem fog örülni a nagy, ha ő nem mehet be a lakásba.
hát ez így tényleg nem valami jó megoldás. Bár nem lehetetlen, sokan tartanak egy ölebet és egy házőrzőt, de nekem nem lenne ehhez szívem. És kockázatos lehet hisz a nagy odakaphat féltékenységből és méretéből erejéből adódóan komoly sérülést tud okozni a kicsinek.
Több kutyatartása esetén szerintem mindenképpen egymást közt kell lemeccsezniük a rangsort, de itt te mint ember ebbe bele szólnál és ez "természetellenes" a kutyák számára.
ma 10:02
A rangsort én, a gazda határozom meg.
A kutya amúgy akkor is "szomorú", ha csak elmegy a gazda dolgozni.Mert nélküle távozik.
Több kutyánál az első pillanattól hozzá kell szoktatni mindkettőt, hogy együtt és külön-külön is van séta, program, stb.Én lehetőleg ,ha csak egyet vittem el valamiért, visszatértemkor, ha volt rá idő, kivittem egy rövid sétára az otthon maradót. /Persze, a magam megnyugtatására tettem, mert legbelül sajnáltam azt, aki maradt éppen :)) /
Kedves kérdező !
Azzal, hogy a kicsi veletek van bent, a nagyobb pedig ki van ebből zárva, kb ugyanakkora "lelki törést" okozol. Akkor most be fogod a nagyot is engedni élni a lakásba?
Nem lesz lelki baja, hidd el. Próbálkozni valószínűleg fog, hogy a lehető legtöbbet foglalkozz vele.De ezt szinte minden kutya megteszi, ahol többen vannak és valóban kötődik a gazdához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!