Várt már más is éveket egy bizonyos fajtájú kutyára?
Én már 7éve szeretnék egy argentin dogot, csak van másik 3 imádni való kutyusom. Hát... majd talán egyszer.
Más is volt/van ezzel így, hogy régóta szeretne már egy bizonyos fajtájú kutyát?
Én így voltam a macskámmal. Minden álmunk egy Maine Coon volt. Vehettünk volna már rég 30ezerért egy beteges szaporítottat, vagy hozhattunk volna menhelyi keveréket, de vártunk... Most pedig végre itt van a mi törzskönyves, makkegészséges gyönyörkénk. :)
Kutyával is ugyanígy vagyunk. Amíg nem lesznek olyanok a körülmények (nagy kert...), nem gyűjtöttük össze a rávalót, várunk a Német Dogra még egy kicsit. :)
én sosem vártam fajtára, mindig voltak befogadott kutyáim, most is van 1 menhelyi, 1 talált, és egy közép-ázsiai...:)
most tervezi a család, hogy kimegyünk Türkmenisztánba venni alabait, és tenyészetet alapítunk.:)
bár az igaz, hogy az első közép-ázsiaink halála után a szüleim nem akartak másik kutyát, én beköltöztem a városba és magamhoz vettem a menhelyimet.
utána normalizálódott a kapcsolatunk, visszaköltöztem, jött velem persze a kutya is, és megszerették.:)
utána még egy talált kutya...
utána rájöttek, hogy nem is rossz, hogy kutyák vannak a háznál...:) és jött megint egy alabai.:)
amióta meg etológiát tanulok, kiképzőnek készülök, egyre jobban van kedvük a tenyészethez is.:)
telkünk is van hozzá, meg nekem tőkém.:)
ámen.:D
bocsi, kicsit off, de el kellett mondnom.
egyébként le a kalappal, hogy ilyen türelmesek vagytok, és megfontoltan döntötök!:)
Én szeretnék 6 éve:
Border Collie
Welsh Corgi
Kuvasz
Husky
9/L
én 12éves korom óta akartam amstaffot,de sose úgy jöttek össze a dolgok,hogy hosszú távra bele merjek vágni,nem akarok a kutyának rosszat.mióta divatkutya lett,boldog-boldogtalan ilyennel rohangál,inkább lemondtam róla.meg
már panelba lakom,oda viszont nem veszek semmilyen állatot.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!