Repülővel vagy autóval utaztassam kutyámat?
Valakinek tapasztalata a repülőn történő szállírásról?
1000 km-ről lenne szó, autóval kb 13 óra, repülővel 1.
Repülővel csak akkor vinném, ha felengedik az utastérbe, ami nem biztos, mert dobozzal együtt 8.2 kiló ( bár gondoltam előtte megkozmetikázom, plusz leveszem róla nyakörvet, hátha akkor csak 8 kilo lenne)
Mert azt olvastam, h 7-8 kilóig lehet utastérbe szállítani állatot.
Ti, hogy vinnétek?
én alapjáraton félek a repüléstől, életemben kétszer ültem repülőn. Ha én, gondolkozó/értelmes (állítólag) ember félek tőle, képzeld hogy érzi magát a kutya, aki nem tudja felfogni, hogy mi történik vele, sehol a gazdi, egy dobozba elzárva..
Inkább az autó. Hiába a 13 óra, mégis a gazdival van, biztonságba érzi magát. Mi egyszer olaszba vittünk kutyát kocsival, az is 13 órás autóút volt. Végigaludta a kutya.. én inkább azt választanám.
melyik légitársaság? amúgy 1 óra út az kb 3,5-4 óra bedobozolva
amúgy 13 órát meg simán kibír kocsiban, ha 2-3 óránként megálltok pisilni és levegőzni + nem előtte kell a kutyát etetni
"Kis nyugató elött nem árt neki."
Minek a nyugtató???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!