Hogy utaztassam a kiskutyámat vonaton? (Lent)
Előszöris remélem tudod h jegyet kell venni a kutyáknak is, és intercity-n nem utazhatsz állattal.
Mikor mi utaztunk a kutyámmal,jött az ellenőr, és mondta, ha elmúlt 3 hónapos,kell oltási könyv és szájkosár.
Ha meg nem múlt még el,kell igazolás a születési időpontjáról.Szóval ami van papírod kutyusról mind vidd magaddal.
Én egy jó nagy dobozt kértem vmelyik üzletből,amiből nem tudott kimászni és a lábam mellé tettem!
Harmadik válaszoló vagyok,igaz amit a második írt, de szerintem utazhatsz vele (én pesten vettem a kiskutyám és pécsig vonatoztam vele),csak le ne tedd sehol,max vmi tisztának tűnő füves részen ahol gyors elvégezheti a dolgát! Nagyon könnyen elkaphatnak fertőzéseket.
És vizet ne felejts el vinni és élelmet.
Köszi a tanácsokat. Megoldottam a dolgot. Kocsival megyek fel, addig itt hagyom a barátnőmnél, mást sajnos nem tudok tenni. Kocsival pedig hamarabb haza is érek majd. Egyébként, a másodiknak is köszönöm a tanácsot, és igen, tudom, hogy még nem kapta meg minden oltását, de nem zárom be a lakásba még 1 hónapra, nem hiszem, hogy az egészséges lenne. Minden reggel leviszem és kb. 5 percre le is szoktam tenni olyan helyre, ahol tudom, hogy nem járkál annyi kutya és nem engedem neki, hogy akármit is megegyen.
Ezzel pedig egyetért az állatorvosunk is, de ettől függetlenül a te tanácsod is megfogadom, nem fogom elvinni magammal Pestre, csak nagyon hiányozni fog...
Nyugodtan utazz a kutyussal vonaton, nem lesz semmi baj.
9 hetesen valóban nem kell még szájkosár, de ami papírjai a kutyusnak vannak, azt ajánlatos elvinni, készenlétbe helyezni. Egyik rokonom vasutas, és ő mondta, hogy picike kutyának nem kell venni menetjegyet 3 hónapos korig.
Kedves csakkitti. a kérdező a vonattal való szállítás után érdeklődött, nem pedig, hogy hogyan utaztassa kocsival. Meg nem mindenkinek van kocsija. Nekem sincs kocsim, mert nem vagyok gazdag, mégis megtudom oldani a kutya szállítását. Biztos majd megírod, hogy ha valaki nem gazdag, nincs kocsija, az ne tartson kutyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!