Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Berni psztor tŠnyleg olyan...

A Berni psztor tŠnyleg olyan buta mint ahogy mondjk?

Figyelt kérdés
TŠnyleg enyltaln nem csinl semmit mŠg akkor se ha a gazdjt a szeme lttra bntalmazk?
2011. okt. 15. 19:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ó, szóval nem értek a kutyákhoz, csak mert nem csupán szépet és jót írtam a kedvenc fajtátokról... :)

Értek hozzá, jobban, mint az átlag. Egy nagyon problémás kutyából egy szinte mindig jól viselkedő kutyát sikerült faragnom, vizsgákra készülök vele, más kutyákkal is foglalkozok... A legtöbb szabadidőmet egy kutyasuliban töltöm (mielőtt elkezdenétek, hogy biztos sz*r az a kutyasuli, képzeljétek, tükörsuli), szóval köszi a feltételezést, tényleg sokat tanultam/tanulok róluk :D

Azt meg, hogy az a berni pásztor miért pisilt be, hadd tudjam már jobban :) A gazdája (aki a kutyasuli oktatója! szóval ért hozzá) 8 hetesen vette meg, és nem kevés idejébe telt, mire a kutyát emberek közé lehetett vinni úgy, hogy nem pisili össze magát a félelemtől. NEM az örömtől :)

De ti ezt így látatlanban biztosan sokkal jobban tudjátok.

Egy szóval sem mondtam, hogy rossz ez a fajta, és nem is gondolom így, de hiába tagadjátok, sok a baj azzal, hogy sokan szaporítják, és így vannak problémás példányok, nem is kevesen. Erről nemrég berni-gazdikkal beszélgettünk, és ők is így gondolják. Én is úgy gondolom a két kedvenc fajtámról, hogy nagyon jó fajták, de egy szaporított, ideggyenge példány pedig szörnyű lehet...

Lehet utálkozni, amiért nem azt írtam, hogy "Dehogy buták, ez a legjobb fajta a világon..."

2011. okt. 22. 11:31
 12/13 anonim válasza:
egyáltalán nem buta,az enyém nagyon okos és jól nevelt,és nagyon tud viselkedni!A termeténél fogva pedig az idegenek alapból megijednek tőle(ca.60kg!!)-de szerintem meg is védene,nem egy ijedős kutya...
2011. nov. 6. 10:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én kutyám félig berni félig border collie. Szilveszterkor befúrta magát a kanapé mögé, és remegett, és folyamatosan simogatni kellett, vagy a kanapén ülni.
2012. márc. 17. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!