Szerintetek is buta kutya a beagle?
Nem buta, makacs.
Vadaszkutya, szag utan megy. Nagyon ertened kell a kutyakohoz, hogy elerd, hogy kinnti környezetben is rad figyeljen.
MEg kell talalnod a megfelelö motivaciot neki. Pl. egy darab nyulszört, vagy rokabunda darabot...
Hasznald a fantaziadat :)
Vadászkutya, ami ráadásul a mai napig munkakutya. Így aztán nem lehet buta :)
Csak értő gazdi kell hozzá.
Egyáltalán nem buta kutya.Nekem is van és nagyon tanulékony/okos kutya,csak a megfelelő motiváció kell neki.Aki meg ezt mondja annak vagy nincs vagy csak nem tudja nevelni..Őket máshogy kell nevelni mint a többi fajtát pl. a Német juhászt
Mivel ők vadászkutyák és a szag után mennek,de kitartó munkával és odafigyeléssel nagyon okos kutya válhat belőle.Egy a baja,hogy makacs és kitartó.(Persze ez van,hogy nagyon jó tulajdonsága)Amit egyszer a fejébe vesz abból nehéz kizökkenteni.:))
Nincs buta kutya. Hozzá nem értő gazdi viszont van bőven. Meg olyan is, aki hozzászokott más fajták vérmérsékletéhez (pl én) -vizsla keverék, amerikai bulldog, boxer- és hirtelen egy energiabomba kis terrierhez jut:)
Más: egy beagle gazdi szintén azt mondta amit te, hogy buta a kutyája. Ezt én nem tudom elfogadni, mert valószínüleg arról van szó hogy az előző kutyájához hasonlítgatja-(német juhász)és teljesen figyelmen kívül hagyja hogy azért vannak fajtára jellemző sajátosságok is. Igen, rengeteg múlik a gazdi tanításán, szerintem 95 százalék, a többi a fajta jellemzőkön. Meg ugye hogy mire akarja használni a kutyát az ember. A boxerem a keresd parancsnak nem volt mestere, a kis terrierem viszont 9 hónaposan száz százalékos kint a szabadban is!! A boxer meg másban volt jobb, hát ennyi.
nekem van egy 4,5 hónapos beagle-m,nekünk is mondták,hogy nem okos.az orvos is azt mondta,hogy buta.
Szerintem ez hülyeség.Ha egy kutyával foglalkoznak rendesen,nem lehet hülye.
A Beagle makacs,konok és nem buta.Ha éppen nincs forrónyomon,hallgat a nevére,és való igaz,kajával bármire rá lehet őket venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!