Sünt találtak a kutyáim. Mit csináljak? Nem hajlandóak békén hagyni!
Figyelt kérdés
Megpróbáltam elzavarni a nagykutyát, de rám morgott. Mi legyen a sünivel?2011. okt. 14. 16:16
11/19 anonim válasza:
Az szerinted elég ok egy kutyának az agresszióra, hogy meghúzzák a nyakörvét, vagy el akarják venni a játékát?
Mert szerintem nem, ha családtagnak nem is, de a gazdájának hagynia kéne. Ha nincs falkavezér, persze, hogy azt csinál amit akar.
12/19 A kérdező kommentje:
Apára hallgat, meg ő az egyedüli akitől fél, de mégis ilyen. Most mit tudnék csinálni? A kutyaiskolán kívül, mert oda apa nem viszi.
2011. okt. 14. 17:10
13/19 anonim válasza:
Jan Fennel: Kutyapszichológia, nagyon sokat tanulhatsz belőle, hogy hogyan vedd át az irányítást erőszak nélkül a kutyától! Emellett a youtube-on A póráz két végén, A csodálatos kutyadoki műsorokból is sokat tanulhatsz, fent van magyar szinkronnal. Ez nagyon veszélyes állapot! Ez a cikk is hasznos, szerintem ráismersz a kutyádra:
14/19 anonim válasza:
A kérdező egy gyerek, legalábbis az írásaiból ez jön le. A kutya viszont az apja felelőssége lenne. Inkább ne biztassuk a kérdezőt, hogy ezt a kutyát nevelje, mert baj lehet belőle! Az apja dolga lenne a kutyát kezelésbe venni, tanítani, kutyaiskolába hordani.
15/19 A kérdező kommentje:
Igen. Végre leesett valakinek. :)
2011. okt. 14. 17:39
16/19 anonim válasza:
De az édesapjának megmutathatja. És ebben vannak olyan praktikák, amiket egy gyerek is alkalmazhat, az apjával együtt!
17/19 A kérdező kommentje:
A linket egyébként köszönöm, majd kipróbálom. :)
2011. okt. 14. 18:02
18/19 anonim válasza:
Együtt igen, de egyedül semmiképpen!
19/19 Bogi Varkonyi válasza:
Csald el a kutyáidat valami olyannal amit szeretnek!
És, ha a süni nem sebesült meg akkor nekem adod!
Mert én nagyon szeretnék egy sünit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!