Mi a véleményetek a csivavákról?
Én voltam a havaneses.
Mint írtam csak a csivavákra morog , hiszen amikor kölyök volt , rátámadtak ezek a ˇˇkutyákˇˇ...
Ja igen nem járunk kutyasuliba .
Engem mindig ezek a csivavák ugatnak meg.
Különben pedig a te n.juhászoddal semmi bajom sincs , csak az ökör csivavákkal -.-
Hát de ezt mondom, most képzeld el, ha a te kutyád rámorog egy olyan kutyára, amelyik mellett ott van egy nagyobb, aki megvédi, mert azt hiszi bántani akarja. Akkor ropi lesz a kutyád.
Le kéne erről szoktatni. Most hiába utálod a csivavát, vagy sem, most nem az a lényeg, hanem hogy a te kutyád biztonságba legyen egy másiktól.. Nem?
Kérdező, azt sosem fogom felfogni, miért kell táskában cipelni, van azoknak négy lába. Csak azok a csivavák szemtelen kis dögök, akit anya elkényeztet.
Németjuhászos voltam
én az első vagyok.:)
azt én sem tudom, miért kell állandóan táskában vinni...
talán, hogy ne lépjenek rá...:D
nem tudom.:)
De az én kis keverékemnek is van kutyatáskája, hogy amikor BKV-val utazom, kézipoggyászként szállíthassam, és ne kelljen jegyet váltanom...
Meg az én kutyám segítőkutya, de nem hivatalos, csak a pszichiáterem adott róla igazolást... (magyarul ha kutya van, gyógyszer nincs. és a gyógyszeremet nem akarom bevenni. Nem vagyok gyaggyant, csak exdrogfüggő.)
Viszont megértem, ha egy boltban nem örülnek, hogy egy kutya összeszőrözi a dolgokat...
Így amíg beugrom (nem plázában vásárolgatok...:D), táskába teszem...
4. hozzászóló vagyok!Szerintem a csivava,és a hozzá hasonló kutyusok nem kérte a gazdiktól hogy táskába tegyék,vagy hogy pulcsit adjanak rá.Sajnos az emberek rontják el!!
Épp ezért utálják sokan a csivavát,mert bohóccá teszik őket!Nem kell itt vitatkozni melyik kutya okosabb,és melyik butább.Minden kutya okosnak születik,csak a gazda az,aki elrontja őket!!
Ismerek olyan palota pincsit aki annyira okos,hogy okosságukról híres labrador kutyákat szégyenítene meg.Jó a nevelés,és ennyi!
(Sok éve foglalkozok kutyákkal,láttam már eleget,és tudnék is mesélni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!