Mi a véleményetek a csivavákról?
én 3 csivavát ismerek:
2 divatkutya, a gazdáik cipelik össze-vissza, a kutyáik ülni sem tudnak, és természetesen ők a falkavezérek.
1 normális kutyaként van tartva, kuvasz mellett, a csivi iszonyú értelmes, kiegyensúlyozott, tanulékony.
éééérdekes...:)
A havanese sokkal okosabb fajta mint a csivava...
Nagyobb és okosabb... -.-
Ja igen , és a havanese az bírja a terepet , imád futni edzeni a csivava meg : anuyciii vegyél feeell ...
:p
Kedves havanese-s.
Ne gondold, hogy a csivava nem bírja a terepet. Nekem kettő van a németjuhász mellett.
Kilométerek sétálunk együtt és soha semmi bajuk nem volt.
Az én kutyáim kint vannak a kertbe, télen-nyáron. Kabátot is max télen kapnak a sétához, hogy ne fázzanak fel (rövidszörű). De egyébként simán elvannak otthon a hóba.
Szóval ne gondold, hogy értelmetlen kis görcsök.
Apropó.. az már rég rossz, ha a havanese-d ugat más kutyákra, jobb ha nem hagyod kötözködni.
Asszem ha az én törpéimre ugatna a kiskutyád, akkor a németjuckóm megnézné mennyire harapásálló, már csak azért is, mert a kis barátait bárki és bármi elől megvédi...
Jah.. és az én kanom járt kutyasuliba. Engedelmes és örző-védő munkája kiváló.
te viszed a kutyádat iskolába??
14.06 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!