Bolhás a kutyám, és most kerülöm. Vajon érzi?
Eddig nem volt bolhás, de most az lett, és a közelébe se merek menni.
Most vajon érti, hogy miért kerülöm, eddig meg nem?
Én általánosban tetves lettem. Hogy örültem volna, ha anyám nagy ívben elkerül, ahelyett, hogy elmenne a patikába, hogy kb. 2 óra alatt kiírtsa belőlem egy speciális szerrel.
nagyjából Neked is ennyi erőfeszítést kellene tenned.
hehehe, ez valami vicces kérdés akart lenni, ügye??
Más nekem is volt bolhás, kapott is féreghajtót megismételve, semmi féreg nem volt a kutyában. Úgyhogy ez sem igaz, hogy ha bolhás férges is!!! A kutyabolha meg emberre egyáltalán nem megy. A macskabolha már sajna előfordul és újabban a kutyák is hajlamosak elkapni:((, mert a macsekbolha szívós és alkalmazkodóbb mint a kutyáé. Minden kutyát kell egyébként meg rendszeresen bolhátlanítani (és egyéb élőködök ellen is), akár van bolha akár nincs!
utolsó, ha bolhás, akkor férges is - legfeljebb ti még a petéket elkaptátok, ami nem túl látványos - és tudod miért 100%, hogy a bolhás kutya férges? mert a bolha a férgek köztigazdája
a kutyabolha simán megy emberre is, ha zabálni akar, csak nem marad rajta -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!