Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meddig lehet koplaltatni a...

Meddig lehet koplaltatni a kutyát?

Figyelt kérdés
Nevelési cél miatt szükséges koplaltatnom a kutyát, mert az utcán neki akar rongyolni a kiugató kutyáknak. A macskakiugrást sikerült kezelni, olyankor leültetem, a macska meg elmegy. De a kiugatóknak szeret visszadumálni s erről szeretném leszoktatni úgy, hogy jutikajával elvonom a figyelmét, de ehhez nagyon éhesnek kell lennie. Hány nap az amit még minden különösebb cécó nélkül átvészel? Eddig csak 1 nap volt amíg nem evett, de ennél tovább kell, s ha utána 1 napot eszik, megint nem kapna, csak séta közben. Hiába tanítható labdával házon belül mindenre, utcán érdekesebb a dominánskodó másik kankutya, hiába van kerítés mögött.
2011. okt. 9. 01:41
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Inkább nem írom le a módszeremet, mert az annál a kutyánál, abban a helyzetben, azzal az előélettel működött. Ha most csinálnám egy másik kutyával, már én is másként fognék hozzá. Szerintem fogadd meg a 16:03-as tanácsát! Ennél okosabbat így a távolból nem nagyon lehet javasolni.
2011. okt. 10. 22:49
 32/32 A kérdező kommentje:
Jó, nem baj, bár tényleg érdekelne. A mai "séta" nagyon biztató volt. Az ültetést olyankor kezdem majd amikor a kerítés mögöttiek a házakban alszanak, és tutira nem jönnek elő. Azt a 3-4 kiló plusz hájat is le kell róla szedni, hogy túlterhelés nélkül tudjon ugrabugrálni. Szépen lassan sikerülni fog minden és mehetünk ismeretlen terep felé.
2011. okt. 10. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!