Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek a kutyám okos de...

Mit tegyek a kutyám okos de verekedik a másikkal?

Figyelt kérdés

11. szülinapomra kaptam egy stafford keveréket szüleimtől!

És rengeteg időmet vele töltöttem!Sok mindent megtanult.:ül,fekszik,marad,pacsi,helyedre,keresd,hozd ide,hagyd,fogd,engedd,hempereg,az utcán póráz nélkül megy!

van egy másik kutyánk egy tacskó-csivava keverék!

És mind a kettő fiú!nincs pénzünk ivartalanításra ezért meg vannak kötve!Szeretném ha úgy játszanának mint régen de nem tudom mit csináljak!

Ötletek?(kutyasuli nem jöhet szóba mert már voltunk és nem lehetett vele boldogulni...)

2011. okt. 8. 19:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

kapok zsebpénzt de az oltás se kevés meg lehet bejön ez a kutyaadó meg az ivartalanítás + a kaja neki :S

meg van a kicsi a naggyal meg a nagy a kicsivel csak háth ...

2011. okt. 9. 14:13
 12/13 Mátyás97 ***** válasza:

Az a vicced nagyon kemény volt:DDD dobermann szoftver:DDD

2013. márc. 23. 20:12
 13/13 anonim válasza:
Nekem huskym van tesomnak meg yorkija és mindkettő fiú ők is jól elvannak egymással :D az én kutyám sose bántotta és nem is fogja a tesom kutyáját ugy csinal az enyé mmintha a tesomé a fia lenne ^^
2017. aug. 31. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!