A kutyák megeszik a száraz macskatápot?
Megeszik, bizony. De a macskák kajája zsírosabb, mint a kutyáké, mert a macskáknak több zsírra van szükségük. Ezért sem szabad, hogy rendszeresen egyék egmyásét, mert könnyen elhízhatnak a kutyák a macskkajától... és pesrze az összetétel sem mindegy, ahogy azt
előttem már írta vki.
kifejezetten szeretik
de nem csak zsírosabb a macskakaja, hanem sokkal több benne a fehérje is (a macskáknak több fehérjére van szüksége), a túlzott fehérjebevitel pedig éppúgy káros, mint az emberekre (köszvény)
én a kutyámnak a halas macskakonzervet (mert azt imádja :D) fel szoktam ütni, vagyis összekeverem kennyérrel, úgy nem annyira tömény; szárazat meg csak ritkán kap, aféle jutalomfalatként
egyébként azt javasolnám, hogy ne engedd a kutyusnak, hogy a macska táljából egyen, vagy ha ehhez nincs szíved, mert olyan esdeklőn néz, akkor inkább kölyök kutyatápot tarts, az nem káros a kutyusnak (meg jobban szeretik, mivel apróbb), és azt nyugodtan eheti a macs is
csak "emberi fogyasztásra szánt" bolti vackokkal ne etesd (olcsó párizsi, virsli, májas), mert tele vannak nyomva adalékkal meg tartósítóval
egyébként állateledelben lehet kapni húsdarálékokat, vagdalékokat, azokat is nagyon szeretik, változatosabbá teheted vele az étrendjüket, nem lehet mindig tápot adni...
SZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
IGEN megeszi a cica ételét (ezt már sokan mások is íták). Viszont valaki azt írta: mert irigyek szerintem, NEM így van egyszerűen különbözik a természetük. A cicák csak annyit esznek amennyi éppen jól esik nekik, a kutyák viszont teli eszik magukat aztán akár órákon át is emésztenek. Azthiszem ezért tápolja magába a kutyuskád a cicusodnak szánt eledelt. Ezt nem jó ha hagyod neki próbáld meg leszoktatni róla.(BOCSI de azt nem tudom hogy.)
Szia!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!