tavaly voltunk osztálykiránduláson,sétáltunk az osztálytársaimmal.erre a semmiből előkerült egy németjuhász.odarohant hozzám,el akarta venni a fényképezőmet.én nem annyira szeretem a kutyákat meg félek is tőlük,még szerencse,hogy volt velem egy osztálytársam,aki lefogta a kutyát,hogy elmehessek onnét.azt is mondták,hogy ha félek tőle,azt megérzi és akár meg is haraphatott volna.és még én voltam a rossz,mert az osztálytársam mindenkinek elhíresztelte,hogy ez milyen vicces volt...
nem a gazdája lenne amúgy a felelős érte? nem tudom mi lett volna,ha nincs ott az osztálytársam.
és ha megharapott volna,a tanárok is mehettek volna a börtönbe,mert elvileg ők értem a felelősek az osztálykiránduláson...
21:30 bírom ezt a kutya nem támad ok nélkül dumát. Lehet, de ha egy kisgyereknek harapja el a torkát, az baromira nem lényeg már egy szülőnek, hogy MIÉRT... és itt nem arra gondolok, hogy meragyerek felhúzta.... vagy pl mikor engem terhesen harapott meg a barátom kutyája, ja mer féltékeny volt a barátomra. Épp csak elmentem a kutya mellett, nem rúgtam bele, nem morogtam rá, kb csak ránéztem. Po
2011. okt. 7. 23:25
12/18 anonim válasza:
21:30 bírom ezt a kutya nem támad ok nélkül dumát. Lehet, de ha egy kisgyereknek harapja el a torkát, az baromira nem lényeg már egy szülőnek, hogy MIÉRT... és itt nem arra gondolok, hogy meragyerek felhúzta.... vagy pl mikor engem terhesen harapott meg a barátom kutyája, ja mer féltékeny volt a barátomra. Épp csak elmentem a kutya mellett, nem rúgtam bele, nem morogtam rá, kb csak ránéztem. Jaaaa, hogy nem ok nélkül?!?! Az elmebeteg sem ok nélkül gyilkolászik éjjel az utcán...
2011. okt. 7. 23:27
13/18 anonim válasza:
Mivel a barátod nem tanította a kutyát megfelelően, így megharapott. Ott se a kutya volt a hibás.
Ezt az egyet nem bírja felfogni a legtöbb ember. SOSEM az állat a hibás.
2011. okt. 8. 10:09
14/18 anonim válasza:
Nekem 3 nagytestű kutyám van, imádom őket, remekül kijövök velük, vezérüknek tekintenek, engedelmesek. DE! A kóbor, utcán csellengő kutyáktól én is félek, ha lehet kikerülöm őket, ha rám támadna egy ilyen kutya, gondolkodás nélkül lefújnám. A kérdező esetében persze egyből felismertem volna a kutya viselkedését, valószínű játékból ugrált a gép után. A kérdező nem szereti, nem ismeri a kutyákat, így félreértette a kutya viselkedését, megijedt, ami teljesen érthető. Nem kell mindenkinek szeretni az ebeket, igenis tekintettel kell lenniük ezekre az emberekre a kutyásoknak. Ha a kérdésben szereplő kutyát néhányan megdobálják, zavarják, bántják, máris megváltozhat a viselkedése és agresszívvá válhat. Kiszámíthatatlan. A kutyának nem az utcán van a helye, súlyos pénzekre megbüntetném azokat, akiknek a kutyája az utcán cselleng, mert legtöbb csavargó kutyának van gazdája, az ember sokszor tudja kié a kutya amelyikkel épp boltba menet találkozik!
2011. okt. 8. 11:51
15/18 A kérdező kommentje:
Akitekinek:
A kutya nem tudta,hogy az egy fényképezőgép :))
Ja és amúgy én nem bántottam a kutyát,még rá sem néztem.
2011. okt. 8. 18:44
16/18 Akiteki válasza:
Azt hitte, videokamera? :))) Viccet félretéve: nem kaja. Akkor meg minek neki? Igaz, az én whippetem is evett fényképezőgépet. De még kiskölyök volt és a fiam nem rakta el a gépet. Drága kiskutyám, 50 ezer forintom bánta.
2011. okt. 8. 18:50
17/18 A kérdező kommentje:
Nem azt írtad,hogy huskyd van?:)
Biztos csak játszani akart a tiéd a géppel:)
2011. okt. 8. 19:09
18/18 Akiteki válasza:
Huskym is van, meg whippetem is. Igen, még pici volt és játszani akart vele. Nem volt a legjobb ötlet részéről. :(((
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.