Jó kaják ezek a kutyámnak?
Ha nincs pénzed másra, akkor megfelel, nemhiszem, hogy több baja lesz, mintha a pénzhiány miatt a többezres tápokból tizedannyit kapna, mint ami elég neki...
//én nyershúst,csirkebelsőségeket és tojást adok a macskámnak enni(tudom te kutyáról kérdezel, de most máshová akarok kilyukadni:) és olcsóbb tápot(fitt-fun-t -nincs benne színezék, meg whiskast) mert nincs több pénzem, még nem dolgozom, egyetlen szülőm meg rokkantnyugdíjas sajna, szóval ha akarnék sem tudnám mással etetni...Vagyis nálam nem az számít hogy orijent meg royal canin-t adjak neki, nekem is ennem kell azért néha...és nem, a későbbi jólfizetetett válaszolóknak üzenem: az állatorvos szerint egészséges, szép cica, mellesleg az utcáról mentettem meg//
Egy jobb minőségű tápból kevesebb kell,mint az általad írt színezett gabonából(a Pedigree meg a Chappy 4 százalék hús,többi gabona,vágóhídi szemét,pl.a forgács,amire kivéreztetéskor folyatják az állatból a vért,színezék,ízfokozó,mert a kutya számára enélkül ehetetlen lenne),és nem kell mellé még a Ti kajátokból adni neki.
Pl.Eukanuba-val etetsz egy ekkora kutyát,és nem adsz mellé semmi mást,napi kb.77 forintból(!!)jön ki az etetése.
A táp neve Eukanuba Small Breed Maintenance.
Ez csak egy példa.
Egyszerre többet kell kiadni,de mégis olcsóbb a napi etetési költség és ezerszer jobb minőségű kaját kap.
Nem akarlak megbántani,de ha a kutyád megbetegszik az olcsó "tápoktól",miből fogod gyógyíttatni?
Sokezer forintos költségről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!