Rövid szőrű magyar vizsla a lakásban?
Kinek milyen TAPASZTALATAI vannak (nem véleménye!!!) ezzel kapcsolatban? Pl. sok szőr van a házban, nincs szaga az állatnak, ha rendszeresen fürdik, jól érzi magát a lakásban, nem rágcsál...stb.?
Egy kutyát tartunk a lakásban már, ő egy havanese, neki borzalom a szőre... Tudom, h nagy a mozgásigénye, ezzel nem lenne probléma, mert egy 1 hektáros telken élünk...
Köszi!
Értem, hát biztos értesz ehhez, én csak laikus vagyok, de sokkal szebb utána a kutyus szőre. És, hogy a bichonoknak nem hullik a szőrük... Azt bárki elhiszi, akivel nem él együtt egy ilyen kutya, mert hát lássuk be, lehet nem annyi szőre hullik ki, mint másik fajtáknak, de azért olyan nincs, h egy szőrzet ne hulljon, ha konkrétan nem is vedlik az állat. Mi sem vedlünk, mégis folyamatosan hullik a hajunk, igaz kevés, de az is észlelhető takarításkor, főleg, ha hosszú a hajunk.
A másik érvem, ami miatt "bátran" kezdtem el használni, az ez: [link]
A felsorolt fajták között ott szerepel az én kis szerelmem is.
Egyébként Acana táppal etetem a kutyám, mert fehérje allergiája van.
Hát, most aztán totál elbizonytalanodtam. :S
Itt pedig azt írják ne használjam. :S
Most fésültem meg a kutyusom, de nem furminatorral, csak a moszkvai őrkutyánkat fésültem vele, neki viszont nagyon szép lesz a szőre, illetve sok aljszőr jön ki, de ugye csak a felesleges? Mert most nem nagyon bízom ebben az eszközben.
És nagyon szépen köszönöm Neked, hogy felhívtad erre a figyelmemet, még szerencse, h csak párszor használtuk és akkor is nagyon "húzott", így maradunk mindenképp a régi fésűinknél.
De sehogy nem fér a fejembe, h a gyártó oldalán, vagy hivatalos oldalon, h lehet fenn a havi, mint ajánlott fajta, sokkal inkább odavágna egy csivi, nem?
Köszi a válaszod, nagyon örültem neki! A bárányosat eszi, de van amikor halasat is kap, váltogatom közben... Sampont már évek óta mi is a Zanni-ból rendelünk és tényleg elképesztően meg vagyok elégedve vele. Van balzsamunk is, meg két féle samponunk, egyik kifejezetten gyógysampon, korpás bőrre. Ezek mellett vitamint is kap rendszeresen...
Szóval ezekkel nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!