Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tápot eszik a kutyád vagy azt...

Tápot eszik a kutyád vagy azt amit te? :-)

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 12:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
az én kutyám is házi kosztot eszik és nem úszik szarban az udvar.
2011. okt. 6. 11:35
 22/24 anonim ***** válasza:
Miért vagytok ilyen arrogánsak a házi koszttal szemben? régen se ettek royal canint és egyebeket és talán még egészségesebb kutyák voltak mint most vannak! legalábbis hosszabb életűek! Öregapáméknál a tanyán 2 kutyájuk volt összesen ... azt kaptak ami maradt. Nem hiába van az a mondás, hogy bizonytalan, mint a kutya vacsorája!
2011. okt. 6. 21:34
 23/24 anonim ***** válasza:
93%

Csak régen amikor azt kapták ami maradt, akkor a cukor drága kincs volt, amit nem adtak a kutyának, a kenyeret a tésztát beosztották és nem maradt. AMi marad, az vágásnál a nyesedék, a csontok, a belek (amikben egészséges szénhidrátok voltak, mert még nem antibiotikummal etették a kutyát) a belsőségek, meg ilyesmik.

De elhiheted, hogy a pásztor, vagy a vadász nagy becsben tartott kutyája mindig is húst evett, de akkortájt még egy házörzőt is megbecsültek, hiszen ő felelt a család vagyonáért, senkinek nem hiányzott, hogy sovány legyen és beteg. Régen nem azért tartottak kutyát, hogy legyen, hanem azért mert volt neki munkája, amiért bizony megkapta a "fizetését" hogy jól el tudja látni a további munkáját.

A hús etetésre soha senki nem is mondott semmi csúnyát, de hogy egy ragadozónak miért kell paradicsomszósz tésztával meg szójával, azt meg nem magyarázod nekem. És régen se ilyeneket kapott maradék címszó alatt.

2011. okt. 7. 10:53
 24/24 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező:

Ha a kutyád nem eszi meg a tápot, akkor nem elég éhes. Én tuti nem hagynám az enyémnek, hogy válogasson, azt eszi amit kap, ha nem eszi meg, akkor kihagy egy étkezést. Egy éhes kutya _bármit_ megeszik.

Egyébkén én sport mix kajával etetem, mivel elég aktívan sportolunk. (Frisbee, agility, labdázás)

2011. okt. 7. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!