Tápot eszik a kutyád vagy azt amit te? :-)
tápot is, meg azt amit én ! :)
Én is eszek farhátat, tésztát, virslit és túrót!
De persze nem ugyanolyan formában:)
Házikosztot nem nagyon max maradék belerágott kenyeret.
Szerintem nem öli meg a kutyát a házi koszt,nekem bolognesem van,utálja a tápot,csontot nem ehet..Azt eszi amit én,persze nem a legfűszeresebb kajákat esszük mi sem..
Pl paradicsomos tészta húsgombóc (ami alapból szója)
meg ilyenek:)
is-is
prénium táp, tepertő, konyhai maradék
"A paradicsom köztudottan remegést és szívritmuszavart okozhat"
De azért etesd ahogy jónak látod.
Elsősorban tápot. De kövezzetek meg, elég sűrűn kap az én kajámból is, persze csak olyanból, ami tudom, hogy nem árthat neki.
De nagyon gyakran van, hogy külön neki főzök. Hús, rizs, zöldségek...
Hát az szuper. A tészta még téged is tönkretesz hosszútávon, nem hogy egy kutyát, akinek maximum annyi a szénhidrát igénye, amennyi a zsákmány gyomrában van, de ugye az sem szétfinomított rostok meg minden nélküli értéktelen üres massza.
A szója az egyik legismertebb allergén kutyáknál, úgyhogy azt is adj neki bőven, nehogy véletlenül egy ragadozó húst egyen!
A cukros paradicsomszósz pedig hab a tortán.
Mindenesetre arra figyelj, hogyha elkezdene nagyon sokat inni, és gyakran pisilni, akkor ne nagyon húzd az időt az állatorvosig, mert ez a cukorbetegség első tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!