Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet ilyen helyzetben...

Mit lehet ilyen helyzetben csinálni, ha a kutyám agresszív, idegbajos?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket,hogy segítsetek mi tévő legyek???Örökbe fogattunk egy spicc keverék kutyust(még 6 hónapos lehetett kb)de nem mondták hogy idegbajos a kutya :( azóta már meg van majdnem egy éve,mert azt hittük ez csak rossz nevelés lehetett de kezdem úgy érezni hogy más áll a háttérbe,s nagyon sajnáltuk oda adni,viszont most 1,5 éves körüli kb. de szinte már dilis a kutya :S Már 6 hónapos kora körül is néha oda kapott a semmiért ezt büntettük is(Nem veréssel)A csodálatos kutyadokiban szereplő férfi technikája szerit,de nem sokat ért neki.A kutyus most kb 1,5 éves korára bekattant és harap is(egyenesen megfogja a mancsával a kezem és sokszor vicsorogva odaharap,ami igen csak fájj,ezen kívül van egy pár furcsa dolga,mint pl.kergeti a vízcseppet,ugat a semmiért akárhol legyünk,egyszer csak maga alá pisil,akkor is ha dicsérjük,tépi a farkát(rajta a szőrt is,már alig van szőr a farkán)stb...!!!Anyukám azt mondta h nem javul ez meg így adjuk oda mert veszélyes is lehet a kutya(nem egyszer kapott arcon,kézen és ahol ért,sokszor súlyosan is:(,volt olyan is hogy ha seprünk,felmosunk vagy csak a papucsot felvesszük a földről akkor is agresszívan nyilvánul meg. nagyon szeretem és mindenki a kutyust de az igazság az hogy félek/félünk már tőle!Volt kutya suliban is és ott is azt mondták hogy ,,ennek a kutyának szerintük idegrendszeri baja van"ezt nem lehet tanítani(mindent megcsinált ott de gondolt egyet és az oktatónak rontott majdnem (póráz volt rajta,hála istennek):S Mégis mi tévő legyek?Nem szeretném oda adni,mert nagyon szeretem,de anyukám azt monda jobb lenne neki mennie!Szerintetek tényleg mennie kell vagy meg javulhat még???Ki vinne el egy idegbajos kutyát?Az orvos is azt mondta hogy "el kéne altatni"mert szerinte se avul!Mit tegyek?Segítsetek,kérlek titeket,hogy tudnám "szelíddé varázsolni"?Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat!Nagyon elvagyok keseredve,egész nap sírok,mert most is kapkodott(ezért mást nem tudtunk bezártuk a konyhába,de még most is ugat és morog,így félek kiengedi most onnan,talán várok míg elmúlik ez a idegesség :( !!!)Köszi előre is !!!
2011. okt. 4. 16:52
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm!Már telefonáltam nekik,de nem voltak elérhetőek(jelenleg),de majd még próbálkozok :)Majd holnap,mert most anyukám kórházban van így hozzá voltam bent :( :S
2011. okt. 5. 15:29
 22/24 anonim válasza:
Szia.Hogy van a kutyus?
2015. aug. 16. 16:33
 23/24 anonim válasza:
Mi lett vele???
2016. márc. 18. 20:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Bár nagyon későn írok, de szerintem mindenképp mennie kellett volna a kutyának. Egyszerűen ki voltál merülve idegileg, legalábbis az írásod alapján, és ilyen lelkiállapotban nem hiszem, hogy sokat tudtál tenni a kutyáért, függetlenül attól, hogy milyen csoda terápiát alkalmaztál, vagy hogy ténylegesen mi okozta a problémát. Kíváncsi lennék én is a fejleményekre. Illetve tudom javasolni, hogy legközelebb olyan fajtát válassz, ami hozzád illik.
2016. aug. 2. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!