Mit tehet as zomszéd, ha zavarja a kutyaugatás? Papír alá van iratva a falszomszédokkal! Fel akar jelenteni! Ha éjszakás vagyok néha ugat!
ja és ha gyerek lenne és sír az se tetszene neki!?
--------
tuti hogy nem.
Ha dolgoztál és amiatt ez zavar akkor csináld azt mint az én apám ő portáskodni szokott, kimegy és leordítja a hajukat (ha olyan van, volt rá példa!) hogy ő dolgozott és hagyják pihenni! utána biza csend lett, szval az a jog neked is kijár ugyan úgy!
nem, nem tehet semmit.
ha ez ilyen ritkán fordul elő, akkor kibírja.
én falun lakom, és nálunk is ilyen idióta az egyik szomszéd.
az egyik szomszédnál már kinyíratta a kakast, mert kukorékolt, minket most a 4 kutya miatt perelt be (mert 2 a megengedett limit, isten bocsássa meg, hogy nem hagytam egy vemhes kutyát agyonvágni és hazahoztam.)
- és nálunk még csak nem is ugatnak a kutyák, ha nincs rá okuk...
szerintem ne görcsölj ezen, Te teljesen törvényesen tartod a kutyád, hiszen a szükséges aláírások megvannak.
Ha ettől az idegbeteg szomszédtól nem kell aláírás, akkor annyit pampog, amennyit akar - nem lesz eredménye.
előző vagyok.
ha mégis el akarnák venni a kutyádat, írj ide, és megpróbálok kiokoskodni valamit, van pár ismerősöm, akik esetleg tudnak tenni ez ellen jogi úton valamit, mert ismerik a kiskapukat.
(nekem is segítettek az ügy tárgyalásához pár papírral...)
s mi lenne ha a kutyáddal foglalkoznál annak természetes igényeinek megfelelően mert nem véletlen ugat a kutyád amikor nem vagy otthon hanem azért mert minden egyes alkalommal számára már szinte elviselhetettlen streszt okoz a gazdi tudatlansága, felelőtlensége....!
a szomszédokanak meg minden jogos igényük megvan a nyugodt pihenésre
te vagy a felelős vedd észre!
mért nem hallgattatod el azt a kutyát? lehet, hogy a többi szomszédot nem zavarja, mert nem hallják, de ha a szomszédod ablaka alatt ugat állandóan az eléggé bosszantó!
én is feljelentenélek, ha állandóan zavarna a kutyád, nyugodt legyél, de szerintem fordított helyzetben te is fel lennél háborodva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!