Ajándékozásról mi a véleményetek?
Sok helyen olvastam már, hogy ajándékot nem becsülnek meg. Se lovat se kutyát. Meg hogy nem egy esetben vissza kellett vinnie az ajándékba adott lovat kutyát. ( ismerősöm is visszavette a kutyáját, csont és bőr volt szegény ).
Abban a helyzetben vagyok, hogy kutyával dolgozok egy helyen. Két telep van egymás mellett. Az egyiken én vagyok saját kutyával akit otthonról hozok viszek. A másikon állandó kutya van aki ott lakik. Sikerült átíratni a nevemre, de minden költséget továbbra is a főnököm áll.
El szeretnék jönni a munkahelyemről,de a másik kutyát nem akarom otthagyni. Mert ha én nem figyelek oda, akkor még takarítva, meg etetve se lenne. A sintér telepre nem akarom visszavinni. Nem azt érdemli.
Szeretném olyan gazdához adni a falunkba, ahol jó helyen tudhatnám, látogathatnám, és szeretném magammal vinni dolgozni. Amelyik kutyával most járok az nagyon fázós. Akit meg el akarok hozni az meg még télen is liheg. ( egyébként fajtatiszta ) Otthon sajnos nincsen helyünk, meg két kan kutya össze is ugrana.
Mi a véleményetek? Lehetne így örökbe adni kutyát? És mi van ha egyszer csak eltüntetik a kutyát ha egyáltalán sikerül odaadnom valakinek?
Igen kicsit furán hangzik, hogy elvinném magammal dolgozni. Nem tudom, hogy bele menne e valaki. Én úgy szeretném oda adni valakihez, hogy a költégeit én állnám. ( doki, kaja, stb. )
De köszönöm a válaszokat. Szerződéssel adom oda. :-)
Megtartanám, csak otthon négy kutya, két macska, és egy nyúl van. Kicsi a kert is,de a legfőbb ok az hogy nagyon kutyázik. Egyke kutyának, stabil kerítéssel rendelkező házba jól érezné magát. És ha vinném magammal akkor a kinti mozgatása is meglenne. A sintér telepre, vagy egy menhelyre semmi képpen nem adom oda, de itt se akarom hagyni.
Szerinted bele menne így valaki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!